Mi se pare interesant cum Xiaomi este implicat într-o sumedenie de startup-uri. În lista de astăzi veți descoperi un aspirator robot de la o companie ce a beneficiat de susținerea Xiaomi. Și este doar una dintre multe altele.

1. Amazon Echo Pop 👈🖱️

🔺Au fost lansate în iunie 2023

Sunt cele mai noi produse lansate de către Amazon pe segmentul de boxe smart. Acum contează și ce asistent vocal folosiți. Eu am ales Google Assistant și am o sumă de produse de la compania americană, dar sunt destule persoane ce au ales Alexa, iar boxa de mai sus ar putea fi o propunere interesantă.

Văd că nu a strâns încă feedback de la clientela locală, iar modelul pe negru listat de către un seller din marketplace este cu 40 de lei mai ieftin față de produsul vândut direct de către eMAG.

2. Căști wireless JBL cu carcasă ce preia comenzi touch 👈🖱️

🔺JBL cred că încă nu a replica succesul din alte nișe audio și pe segmentul de căști wireless

Mi se pare o idee bună. Să ai comenzi direct pe carcasă, nu mai trebuie să accesezi meniul smartphone-ului sau din cine știe ce comenzi touch să le accesezi. Nu uitați să activați o reducere de 15% prin codul extraelectro.

Sunt căști wireless cu multe funcții interesante, iar dacă vreți, le putem cere la review. Sunt 6 microfoane ce preiau sunetul în apelurile de voce, ANC-ul ar fi unul dintre cele mai bune etc. Autonomia ajunge până la 8 ore + 24 din carcasă cu True Adaptive Noise Cancelling activat.

3. Espressor automat Saeco Lirika Plus 👈🖱️

🔺Espressor automat Saeco cu preț atractiv

Nu știu de ce, dar aveam impresia că Saeco este propunerea Philips pe segmentul premium, iar prețurile sunt de la 3500 – 4000 lei în sus. Nu știam că au produse cu destul de multe opțiuni și la jumătat din preț, așa cum este Saeco Lirika Plus ce a fost conceput printre altele și pentru companii mici.

Are o notă bună – 4.29 din 63 de review-uri. Prepară cafea, espresso, cappucino, caffe latte, macchiato și long.

4. Lanternă LED Superfire M20 cu putere de 72W  👈🖱️

🔺Lanternă LED cu adevărat puternică

Carcasa este fabricată din aluminiu, iar acumulatori se alimentează pe USB Type-C. Cele 4 baterii sunt de 2600 mAh, iar totalul ajunge la 10400 mAh. Autonomia este de până la 7 ore. Dispune de certificare IP44 în ce privește contactul cu apa și praful. Puterea becului este de 72W.

5. Robot de aspirare Dreame cu stație de autogolire pentru praf 👈🖱️

🔺Atrage prin designul cumva minimalist, dar și prin funcțiile încorporate

Dream este o companie din China cu prezență inclusiv în SUA, iar scopul lor pare a fi să devină o alternativă la Dyson. La prețul produsului de mai sus nu uitați să aplicați reducerea de 20% prin codul dreame. Așa coboară ca și preț în jurul celui mai bun cost din istoricul său de produs.

Autonomia este de 160 minute, stația de colectare are 2.5 litri, are funcție de aspirator și mop cu rezervor de 80 ml etc.

Bonus: EPIC SALE cu 70% reducere pe Fashion Days!

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.