Am găsit 5 produse interesante cu preț de până în 50 lei. Nu sunt neapărat gadgets cu microprocesor, dar asta nu înseamnă că nu merită atenția voastră.

1. Baterii reîncărcabile Varta 👈🖱️

🔺Soluție pentru cei ce nu vor să cumpere baterii AA în fiecare lună

Au strâns nota 4.90 din 20 de review-uri, semn că își fac treaba. Sunt vândute direct de către eMAG și au livrare gratuită la easybox pentru cei cu abonament Genius. Mai trebuie să aveți și un încărcător dedicat. Modelul cu 2 sloturi costă fix cât bateriile de mai sus.

Nu este neapărat un gadget, dar îți alimentează gadgeturile ce funcționează cu baterii AA.

2. Kit supraviețuire Flippy 👈🖱️

🔺Denumire pretențioasă pentru un fluier cu ceva funcții adăugate

Este un fluier ce are și rol de lanternă, termometru, busolă, lupă și oglindă pentru redirecționarea luminii solare și spațiu de depozitare pentru câteva pastile.

3. Mască horror Purge 👈🖱️

🔺Asta că tot se apropie Hallowen în ediție 2023

Aveți grijă cui vreți să faceți o glumă cu masca de mai sus, nu de alta, dar să nu se lase cu un infarct. A și strâns ceva feedback inițial: 4.85 din 13 review-uri. Trebuie să mai adăugați un produs ca să treceți de pragul a 30 lei și să beneficiați de transport gratuit prin Genius.

Sosește în mai multe variante de culoare: roșu, verde, violet și albastru.

4. Mașinuță de poliție cu sunete și lumini 👈🖱️

🔺Îl vei ține ocupat pe cel mici pentru câteva zile

Este o mașinuță transparentă cu lumini și sunete. Se adresează copiilor  cu vârste de 2, 3, 4 ani. Are nota 4.71 din 42 de review-uri, semn că este o jucărie apreciată pentru suma alocată.

5. Memorie Kingston de 64 GB pe USB Type-C 👈🖱️

🔺Îl poți folosi cu PC-ul, laptopul sau smartphone-ul

Poți să accesezi sau descarci fișiere de pe o multitudine de produse. Asta pentru că folosește un conector USB Type-C. Are un USB Type-C 3.2, feedback-ul este unul bun, iar prețul cu adevărat excelent.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.