Prin cele 5 oferte eMAG de astăzi se află și un produs la precomandă pe care văd că majoritatea celor ce au reușit să-i facă review spun că ar fi cel mai bun din nișa sa. Mă refer la DJI Mic 2 ce a ajuns la precomandă prin eMAG.

1. Amazfit Watch T-Rex 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai interesante smartwatch-uri ieftine

Prin extraoferte se activează o reducere de 10%. Mi se pare a fi un produs cu ceva veleități rugged și cu destule funcții ascunse sub această carcasă. Display-ul este AMOLED, face localizare prin GPS, GLONASS, GALILEO și Beidou, măsoară nivelul de oxigen din sânge, are senzor pentru altimetru, lumină ambientală, certificare 10ATM în ce privește contactul cu apa etc.

2. Card SanDisk Extreme de 512 GB 👈🖱️

🔺Cu reducerea de 30% se apropie de cel mai bun preț din istoricul său de produs

Cu așa-zisa reducere de 30% se apropie la câțiva zeci de lei de cel mai bun preț din istoricul său de produs. Extramobile este codul de activare.

3. Cooler procesor Noctua 👈🖱️

🔺Evaluările sunt la superlativ – 4.84 din 49 de review-uri

Noctua este un nume cunoscut pe piața de coolere pentru PC, iar modelul de mai sus a strâns zeci de review-uri. Și aici se activează o reducere de 15% prin codul extrapc.

4. HP Victus 16 cu NVIDIA GeForce RTX 3060 👈🖱️

🔺HP are laptopuri de gaming cu raport preț / specificații atractiv pe 16 inci

Punctele sale PRO sunt display-ul de 16.1 inci cu rată de refresh la 144Hz, procesorul Intel i5-12500H cu 12 nuclee ce urcă la maxim 4.5 GHz, 16 GB memorie RAM de tip DDR5, placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3060 cu 6 GB GDDR6, 1 x HDMI 2.1, slot pentru cardurile SD, bateria cu 4 celule de 70Wh.

5. Kit DJI Mic 2 👈🖱️

🔺Majoritatea review-urilor făcute de la lansare sunt apreciative față de ce propune DJI pe segmentul de microfoane wireless la început de 2024

Sunt o mulțime de review-uri în limba engleză și DJI se pare că și-a făcut temele în mod corect cu a doua generație. Am făcut comandă și revin cu mai multe detalii.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.