Printre produsele din listă veți descoperi un frigider pentru minibar, un aparat de bărbierit electric cu recenzii bune, aspirator vertical din segmentul premium, dar și alte gadgets interesante.

1. ASUS TUF F15 cu Intel Core i7 din seria 12 și memorie RAM DDR5; 👈🖱️

Mi se pare a fi un notebook de gaming cu specificații interesante. În primul rând aș evidenția procesorul Intel Core i7-12700H dezvoltat pe 10nm, 14 nuclee, frecvență nominală de 3.5 GHz și urcă la 4.7 GHz. Se adaugă memoria RAM de 16 GB pe DDR5 la 4800 MHz. Există posibilitatea de upgrade până la 32 GB.

Placa grafică dedicată este NVIDIA GeForce RTX 3060 cu 6 GB GDDR6 alocat. Difuzoarele stereo respectă standardele Dolby Atmos. Adaptorul din pachet pentru bateria de 4 celule de 90Wh este de 240W, tastatura este iluminată RGB, puterea maximă extrasă din placa grafică am uitat să o menționez – 140W și urcă cu ROG Boost clock la 1752 MHz.

Pe partea de conectivitate dispune de Wi-Fi ax de tip 2×2, bluetooth 5.2, 1 x HDMI, jack combo de 3.5 mm, 1 x Thunderbolt v4, 2 x USB 3.2 Type-A, 1 x USB 3.2 Type-C Gen2, rețea gigabit pe fir.

2. Frigider retro pentru minibar; 👈🖱️

Dacă folosiți codul starlight în aplicația eMAG se aplică o reducere de 10%. L-aș folosi dacă mi-aș face o bucătărie exterioară la casă în jurul grătarului. Ține băuturile la rece și are un consum redus de energie. Capacitatea sa este de 47 litri, suport pentru sticle la interior și două rafturi etc.

3. Bicicletă electrică MTB e-bike cu motor de 250W și autonomie de până la 60km; 👈🖱️

O bicicletă electrică de dimensiuni mici costă în jur de 4000 lei, iar modelul de mai sus de dimensiuni normale îl găsiți la puțin peste 5000 lei. Bateria de 10.4 Ah este integrată în cadru, iar motorul de 250W asistă la pedalare și viteze de până la 25km/h. Sistemul de frânare este pe disc, manetele și schimbătorul sunt de la Microshift (concurează de la egal la egal cu Shimano pe segmentele entry și mid-range).

4. Aparat de bărbierit electric Philips; 👈🖱️

Se potrivește pe ambele tipuri de bărbierit (uscat sau umed), autonomia este de 60 minute, iar încărcarea de la 0 – 100% durează fix aceeași perioadă de timp. Are indicator în trei trepte pentru acumulator, suport de încărcare în pachet. Recenziile sunt foarte bune – nota 4.68 din 37 evaluări.

5. Aspirator vertical Dyson V8 Animal+; 👈🖱️

 

Dacă ești abonat al Genius îl poți achiziționa cu o reducere de 10% printr-un cod ce este livrat în aplicația eMAG. Recenziile sunt bune, după cum vă dați seama din denumire a fost conceput spre a aspira părul animalelor din locuință și nu numai. Sunt o sumă de accesorii în pachet, filtru HEPA, putere de 425W, autonomie de 40 minute.

Bonus: POCO Watch a ajuns în oferta eMAG (momentan, cu mențiunea Stoc epuizat). 

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat.