Smartphone

Deşi se zvonea de ceva timp acest parteneriat, iată că acum avem şi confirmarea oficială. Xiaomi a anunţat colaborarea cu Leica, una gândită pe termen lung pentru dezvoltarea imagisticii mobile.

Cele două companii își propun să exploreze noi performanțe optice și experiențe fotografice în această nouă eră, prin progrese tehnologice și estetice avansate.

Lei Jun, fondator, președinte și CEO al Xiaomi Group a declarat că „Xiaomi își concentrează eforturile pe crearea experienței de utilizare supreme pentru toată lumea și și-a propus dintotdeauna să exploreze la maximum capabilitățile fotografice ale telefoanelor inteligente. Xiaomi și Leica își apreciază reciproc obiectivele și ideile, dar și celelalte atuuri pe care le au în industriile în care activează. Această cooperare va oferi un imbold puternic strategiei de imagistică Xiaomi. În timpul parteneriatului, toate aspectele la care cele două părți au lucrat, de la designul optic, reglarea orientării estetice, inovațiile tehnologice și până la filosofia produselor și a preferințelor imagistice, s-au corelat perfect. A fost o fuziune profundă, fără precedent.”

Primul telefon inteligent flagship realizat în colaborare de cele două companii va fi lansat în luna iulie a acestui an. Din informaţiile actuale ştim că acesta se va numi Xiaomi 12 Ultra.

În aceeaşi zi în care Xiaomi şi Leica şi-au anunţat colaborarea, Huawei a confirmat pentru presa de specialitate că parteneriatul început în 2016 cu Leica a fost încheiat oficial pe 31 martie 2022.

Categorii: xiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.