Am făcut o listă de 5 oferte eMAG ce sper să vi se pară interesant, veți descoperi de la un produs de sezon cum este aerul condiționat LG și până la un smartphone cu mult spațiu de stocare în echiparea de bază.

1. Aparat aer condiționat LG cu dual inverter 👈🖱️

A început sezonul în care aparatele de aer condiționat încep a fi la mare căutare

Au crescut puțin prețurile la aparatele de aer condiționat. Este un proverb local ce spune că este bine vara să-ți faci sanie și iarna car. Așa ar cam fi și cu aparatele de aer condiționat. Prețurile mai bune sunt cele din anotimpul rece, iar vara sunt cu câteva sute de lei mai scumpe. Modelul de mai su iese în evidență prin garanția de 10 ani pentru compresor, prin afișarea consumului de energie, Smart Inverter-ul LG economisește suplimentar față de un compresor convețional și se laudă cu funcție de răcire rapidă.

2. Honor Magic 5 Pro 👈🖱️

Îl avem la review, iar materialul va fi gata în câteva zile

Honor Magic 5 Pro este adus cu 512 GB stocare în echiparea de bază. Punctele sale PRO sunt date de capacitățile foto și video, hardware-ul de ultimă generație, dar și de faptul că are un preț ceva mai așezat față de concurența directă de la Samsung, spre exemplu.

3. Panou solar presurizat pentru apă caldă 👈🖱️

Pentru cei interesați să reducă 100% din consumul de energie pentru apa caldă pe timp de vară

Am văzut că sunt din ce în ce mai multe pe acoperișurile caselor din satele românești și m-am bucurat. Bineînțeles, cred că majoritatea optează pentru varianta nepresurizată, dar este un pas în direcția bună și sper că în câțiva ani vor deveni normă. Poți reduce până la 100% din consumul de energie pentru apa caldă pe timp de vară.

4. Placă video INNO3D NVIDIA GeForce RTX 4070 👈🖱️

O soluție ceva mai echilibrată din gama RTX 40 a NVIDIA

Poate fi o alegere inspirată pentru cine caută o placă grafică de generație nouă cu raport preț / putere de procesare ceva mai bun. Are 12 GB GDDR6X alocați, 192-bit, conectivitate asigurată de 1 x HDMI 2.1, 3 x DisplayPort și conector de alimentare 1 x 8 pin.

5. Soundbar Sony cu Dolby Atmos 👈🖱️

Sony este un brand de referință în domeniul produselor audio

Este un subwoofer wireless de tip 3.1 cu certificare Dolby Atmos. Puterea sa este de 400W – 300W pentru soundbar și 100W pentru subwoofer. Are HDMI Arc, bluetooth și conexiune prin USB.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.