În lista de astăzi veți găsi un NAS entry-level de la un producător cu renume în domeniu, o consolă de jocuri pentru un weekend relaxant alături de junior, boxă Sony ce promite un sunet imersiv.

1. Apple Watch 3;

Este entry-level-ul din gama de smartwatch-uri Apple. În SUA dacă-mi amintesc corect costă 199 dolari, iar în România văd că a coborât sub 1000 lei.

A fost lansat în 2017, dar pentru suma plătită aș spune că are specificații ok (display OLED de 1.65 inci cu luminozitate de până la 1000 nits, Apple S3 de tip dual-core, 768 MB RAM și 16 GB spațiu de stocare, localizare prin A-GPS și GLONASS, NFC, certificare 50m, sticlă de safir în partea frontală.

Este un smartwatch în adevăratul înțeles al termenului, cu magazin de aplicații, plăți prin NFC și autonomie de 1 – 2 zile în funcție de condițiile de utilizare.

2. Boxă Sony, 369 Reality Audio, Wi-Fi + Bluetooth și Chromecast;

Mă aștept ca sunetul să fie bine pus la punct, mai ales partea de bass. Este o boxă smart cu sunet omnidirecțional, Chromecast built-in și suport pentru Spotify Connect (redare directă prin boxă). Poate fi integrată într-un grup de boxe (prin Amazon Alexa sau Google Home). Poți face diverse setări pe aplicația Sony / Music Center de pe smartphone. Rezistă la umiditate și poate fi folosită în baie sau bucătărie.

Trebuie să folosiți codul electroweekend spre a obține o reducere de 10%.

3. Aspirator vertical Orion;

Sunt hazlii comentariile de pe eMAG din secțiunea de reviews. Sunt comparații făcute cu…, Dyson, când aspiratorul livrat de Flanco costă 10% din prețul unui Dyson de ultimă generație. Plus că dacă-ți cumperi Dyson nu te întorci spre segmentul ultra entry-level. Este ca și cum ai folosit un smartphone de 3 – 4000 lei și te întorci la unul de 3 – 400 lei, dar ai pretenții să ofere experiență similară cu cel mai scump.

Este un aspirator vertical ieftin ce cred că-și face treaba în mod decent. Dacă vreți putere de aspirare mai mare puteți cumpăra unul clasic sau unul vertical de câteva ori mai scump.

4. NAS QNAP;

Este un produs din segmentul entry-level, iar QNAP este cunoscut drept un producător bun pe partea de NAS-uri. Are un procesor quad-core, 2 GB RAM, culoare plăcută aplicată carcasei, suport pentru 2 HDD-uri SATA, conexiune gigabit, criptare + software ce ajută în utilizarea de zi cu zi. Mergi cumva la sigur cu dispozitivul din linkul de mai sus.

5. Consolă de jocuri Retro;

Costă puțin și mi se pare recomandată pentru cei ce doresc să-i arate juniorului cum erau jocurile acum 30 de ani. Nu este vândută direct de către eMAG, dar prețul mi se pare imbatabil.

Bonus: 20% reducere prin codul oferta pentru ceasuri, genți și accesorii bărbătești

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.