Am ales 5 produse din oferta eMAG pe care sper să le considerați măcar interesante.

1. Boxă LG xboom XL7S de 250W 👈🖱️

🔺Boxele LG pe acest format au de obicei recenzii bune spre foarte bune

Este un model de boxă listat de câteva săptămâni, iar prețul său se află pe o pantă descendentă. Acum este la cel mai bun cost din istoricul său. Pentru că a debutat relativ recent lipsește și feedback-ul din aprtea celor ce au cumpărat produsul.

Are o putere RMS totală de 250W și ar trebui să fie suficient de mult spre a susține o petrecere la interior.

2. Consolă ASUS ROG Ally Z1 Extreme 👈🖱️

🔺ROG Ally este un pariu câștigător al ASUS din 2023, în votul cititorilor se află pe locul 1 și la distanță mare de concurență

Am primit un model la test pe o perioadă mai lungă de timp și îmi place. Trebuie să recunosc că 99% din timp mă joc…, EA FC24 (cum se numește FIFA acum). Autonomia este de 2 partide și jumătate. Sper ca la generația următoare să rezolve asta și ca performanțe raportat la dimensiunile sale, wow.

Review-ul complet se află aici.

3. Distrugător de documente A+ 👈🖱️

🔺Perfect pentru cei ce doresc ca anumite date confidențiale să nu scape către oricine

Mă gândeam mai zilele trecute când duceam gunoiul, de câte ori lăsăm adresa la vedere pe resturile trimse la coș. Și nu mai zic câte alte date confidențiale ajung acolo. Acum nu vreau să fiu paranoic, dar mă gândesc serios să cumpăr o jucărie precum cea de mai sus.

Prin codul ofertafashion se aplică o reducere de 20% și are nota 4.35 din 117 review-uri.

4. HP Victus cu NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune laptopuri entry pe segmentul gaming

HP de 1 an și jumătate – aprox. 2 ani aș spune că a intrat din ce în ce mai serios pe segmentul de gaming, loc unde ASUS își făcea aproape singur de cap. Mă rog, și Acer are oferte bune, iar produsele lor sunt din ce în ce mai bune etc.

Ideea este că HP punctează bine la raportul preț / specificații pe multe modele și ați văzut că de multe ori le-am recomandat configurațiile de laptopuri de gaming și asta dintr-un singur motiv, ofertele sunt destul de bune raportat la prețurile practicate de concurență.

Mai sus aveți un HP Victus cu display IPS de 15.6 inci, procesor AMD Ryzen 5600H cu 6 nuclee ce urcă la 4.2 GHz și a fost dezvoltat pe 7nm, 8 GB RAM de tip DDR4 la 3200MHz, SSD de 512 GB, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti cu 4 GB GDDR6 alocați, 1 x HDMI 2.1, Wi-Fi ax, slot pentru cardurile SD etc.

5. Kit de supraviețuire 👈🖱️

🔺O sumedenie de accesorii în prețul afișat

Acum nu știu cât de bune sunt. Este și o reducere de 15% prin codul ofertafashion. Mă rog, a fost și ceva mai ieftin din ce văd în istoricul de produs.

Sunt incluse 30 de piese cu funcții diferite și o geantă de transport rezistentă la contactul cu apa. Găsiți de la accesorii de pescuit și până la lopată, piatră pentru foc etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.