În lista de astăzi de oferte eMAG veți descoperi un SSD de 1 TB cu recenzii pozitive, o coasă electrică de buget că tot se apropie primăvara, un desktop PC de gaming cu specificații decente.

1. SSD Kingston de 1 TB; 👈🖱️

 

Este unul dintre cele mai ieftine SSD-uri pe NVMe și format M.2. Au fost și promoții de-a lungul timpului, iar prețul a fost undeva în jur de 450 lei. Totuși, mi se pare o ofertă bună și la 509 lei. Un SSD de 1 TB mi se pare suficient pentru majoritatea utilizatorilor.

Atinge viteze de până la 2100 MB/s la citire și 1700 MB/s la scriere. Nu este un campion al performanțelor, dar asta înseamnă că este ceva mai sigur, mai stabil.

2. Desktop PC de gaming powered by ASUS cu NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti;👈🖱️

Plăcile grafice de ultimă generație au ajuns să coste enorm, iar stocurile să fie prea mici raportat la cerere. De aceea mi se pare că eMAG reușește imposibilul, în prețul plăcii grafice să-ți ofere un sistem cu procesor, memorie RAM și stocare, sursă etc.

Sistemul listat mai sus este construit în jurul unui procesor Intel Core i7-10700F ce urcă până la 4.8 GHz, cu placa grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti cu 8 GB GDDR6, 16 GB memorie RAM de tip DDR4, SSD de 1 TB pe M.2 PCIe, iar restul de specificații le descoperiți în link.

3. Lenovo IdeaPad 3; 👈🖱️

A fost 1199 lei în urmă cu câteva zile. Mi se pare destul de interesant și la prețul de acum.

Poate fi upgradat la 8 GB RAM și are slot pentru HDD, dacă există interes pentru un spațiu de stocare mai mare. Mi se pare o alternativă bună la tabletele Android poziționate sub 1400 – 1500 lei.

Lenovo IdeaPad 3 are un display de 15.6 inci cu rezoluție FHD, procesor Intel Celeron N4020 de tip dual-core la 1.1 GHz ce urcă la 2.8 GHz dezvoltat pe 14nm și cu Intel UHD Graphics 600 integrat, 4 GB memorie RAM de tip DDR4 la 2400 MHz, difuzoare cu certificare Dolby Audio, Wi-Fi ac, 1 x HDMI, 1 x USB 3.2 Tupe-A, cititor de carduri SD, bluetooth 5.0, autonomie de până la 14 ore și încărcător ce alimentează la 45W.

4. Coasă electrică Skill;👈🖱️

Mai este puțin și începe primăvara, iarba va crește, iar o coasă electrică precum modelul Skill te ajută să menții gazonul sub control. Dacă sunt bălării serioase, iar terenul nu este plat, te orientezi spre altceva. Recenziile primite sunt pozitive. Nu cred că face parte de mult timp din oferta eMAG.

5. Uscător de păr Remington;👈🖱️

Are nota 4.7 din…, 500 review-uri. Chiar eram în căutarea unui uscător de păr ieftin, iar modelul de mai sus vibe la fix.