LG are în portofoliul său printre cele mai bune smart TV-uri cu panel OLED din piață. Modelul pe care-l descoperiți în rândurile următoare a strâns nota 4.90 din 21 de review-uri.

1. 10% reducere la controllerele Microsoft în diferite variante de culoare 👈🖱️

🔺Una dintre cele 7 variante de culoare ce au reducere de 10% în cursul zilei de astăzi

Este o campanie de o zi a eMAG, iar controller-ul Microsoft în 7 variante de culoare beneficază de reducere extra de 10%. Prețurile încep de la 215 lei după ce reducerea ajunge a fi aplicată la modelul pe negru. Pe lângă negru mai găsiți controller-ul pe alb, verde electric, Remix Special Edition (două nuanțe de verde), Mineral Camo Special Edition, Astral Purple și albastru. Am deja 3 controllere Microsoft și tot parcă aș mai lua unul, îmi plac modelele Astral Purple și Remix Special.

Mi se pare a fi cel mai bun controller pentru Xbox, PC și cu bluetooth îl poți folosi chiar și cu smartphone-ul.

2. Smart TV LG OLED de 164 cm 👈🖱️

🔺Da. Este perfect pentru gaming cu rata de refresh la 100Hz și tehnologiile încorporate

Feedback-ul inițial îl consider excelent: 4.9 din 21 de evaluări = excelent.

Folosește un panel OLED cu diagonala de 164 cm, rată de refresh la 100Hz, difuzoare tunate de către Dolby Atmos cu putere de 40W RMS, compatibilitate cu NVIDIA G-Sync + acces la GeForce NOW direct din interfața televizorului.

3. Mac Mini cu Apple M2 👈🖱️

🔺Cel mai bun ca raport preț / specificații / experiență de utilizare din nișa sa

Mi se pare a fi recomandat pentru cei ce vor suficient de multă putere de procesare pentru editare foto și video, browsing, multimedia etc. Mai îți trebuie un monitor și ai unul dintre cele mai bune setup-uri la nivel de calculator cu dimensiuni compacte.

4. Motorola Edge 30 Neo 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune smartphone-uri mid-range în categoria sa de preț

Review-ul complet îl descoperiți aici. Prin codul mobile primiți o reducere de 10% pentru modelul cu 8 GB RAM și 128 GB stocare. Este un smartphone compact cu recenzii pozitive: 4.38 din 105 evaluări.

5. Kit wireless cu tastatură și mouse 👈🖱️

🔺Soluție ieftină ce mizează pe culori interesante

Tastele rotunde amintesc de mașinile de scris de acum 100 de ani. Feedback-ul este bun: 4.51 din 175 de review-uri. Sunt și alte variante de cuoare: roșu, negru, maro și alb pe lângă albastrul pe care-l descoperiți mai sus.

Bonus: EPIC SALE cu 70% reducere pe Fashion Days!

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.