Am selectat 5 oferte eMAG ce consider că merită a fi puse pe o listă scurtă, în categoria din care fac parte. Veți găsi printre altele un laptop cu Chrome OS.

1.  Căști wireless Realme Buds Air 2 Neo 👈🖱️

Realme Buds Air 2 Neo – printre cele mai ieftine căști cu ANC din piață

Am avut căști precum cele de mai sus. Recunosc că le-am făcut cadou pe mai departe, iar feedback-ul adunat a fost de-a dreptul excelent. Până și Darius a spus că impresionează, iar asta din partea unui audiofil chiar este un aspect pozitiv.

2. Ceainic Lamart 👈🖱️

Ceainic Lamart

Temperaturile au coborât în ultimele zile și acum când trag o privire pe geam văd că a început și ninsoarea. Aș spune că un ceai ar veni la fix, iar un aparat cu recenzii bune este cumva recomandat. Modelul din link a strâns nota 4.80 din 10 review-uri. Este fabricat din inox și plastic, are capacitatea de 3 litri și poate fi spălat la mașina de spălat vase.

3. HP x60 – notebook de 14 inci cu ChromeOS și ecran rabatabil 👈🖱️

HP x360 – varianta cu ChromeOS

ChromeOS nu are nevoie de cine știe ce resurse spre a funcționa fără absolut nicio problemă. Așa că nu trebuie să fiți speriați de procesorul Intel Celeron N4020 la 2.8 GHz sau de cei 4 GB memorie RAM. Stocarea de 64 GB va fi oricum suplimentată de Google Photo & cloud.

Dacă ar fi să-i caut puncte PRO m-aș referi la ușurința în utilizare, autonomia (HP afirmă că ajunge până la 13 ore), conectivitatea dată de Wi-Fi ac, difuzoare stereo, 2 x USB Type-C etc. Păcat că rezoluție display-ului de 14 inci este doar HD.

4. SSD Samsung 990 PRO de 1 TB pe PCIe 4.0 👈🖱️

SSD Samsung 990 PRO

Este unul dintre cele mai performante SSD-uri existente în piață. Atinge până la 7450 MB/s la citire și 6900 MB/s la scriere.

5. Televizor Sony OLED cu diagonala de 138.8 cm 👈🖱️

Televizor Sony cu display OLED și Google TV preinstalat

Cred că este prima dată când coboară sub prețul a 5000 lei. Face parte din generația 2021, are certificare Dolby Vision pentru imagine și Dolby Atmos pentru sunet, rulează Google TV. Puterea difuzoarelor integrate este de 30W RMS, iar rata de refresh urcă la 100Hz.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.