Am ales 5 oferte eMAG ce le-aș considera interesante, iar prin listă veți descoperi de la o dronă din categoria entry și până la căști de gaming abia lansate la nivel internațional.

1. Aparat de aer condiționat cu control prin Wi-Fi   👈🖱️

Are notă bună strânsă din sute de recenzii

Nu uitați să aplicați reducerea de 10%. Așa coboară modelul cu 12.000 BTU sub pragul a 1500 lei. Un mare punct PRO este dat de controlul prin Wi-Fi. Ai opțiunea să răcești sau încălzești locuința înainte de a ajunge acasă.

2. Card microSD Kingston de 256 GB 👈🖱️

Capacitate mare la preț bun

Îl văd recomandat pentru drona de mai jos, vitezele sale sunt bune pentru clipuri în format 1080p / Full HD. A strâns nota 4.81 din 699 de review-uri. În pachet este inclus și un adaptor la SD, pentru cei ce au laptop pe acest format etc.

3. Căști gaming HyperX Cloud III 👈🖱️

Au ajuns în etapa de precomandă la cel mai mare magazin online românesc

Au fost anunțat pe 30 mai și acum au ajuns la precomandă. Au certificare DTS Headphone, drivere de 53mm, microfon detașabil cu metal mesh, anulare a zgomptului, cupe cu spumă de memorie etc.

4. Dronă DJI Mini 2 SE Fly More Combo 👈🖱️

Probabil, cea mai bună dronă din categoria sa de preț

Este afișată la prețul recomandat, iar cei interesați de reduceri de preț la drone de genul Mini 2 SE trebuie să aștepte toamna și Black Friday. Vara cred că sunt și cel mai intens utilizate. Aș spune că avem cea mai bună soluție pentru un începător. Zboară până la 30 de minute și distanța de operare ajunge până la 10 km, iar ca înălțime ajunge la 4000 de metri.

5. Router TP-Link cu conexiune 2.5 Gbps 👈🖱️

Soluție interesantă de la TP-Link pentru cei ce au conexiuni de 2.5 Gbps și nu numai

O să primesc unul la test în viitorul apropiat. Sper ca între timp să rezolv și cu o conexiune de 2.5 Gbps în apartamentul din București, așa voi putea testa un produs de genul în mod real.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.