Retelistica

Mai ţineţi minte campania Digi Mobil de prin 2014 – 2015 cu Belgravistan ? Menirea acelei campanii era, printre altele, de a promova şi cartelele preplătite (PrePay), unele cu denumiri destul de haioase: Hipsterova, Dinerovich, Bashtanov etc.

Anii au trecut, operatorul telecom a continuat să rămână agresiv în preţuri la nivel de abonament, astfel că mult mediatizatele cartele preplătite au ajuns într-un con de umbră. Unul care probabil nu mai justifică prezenţa lor în piaţă.

Astfel, Digi Mobil a început să trimită notificări celor câţiva utilizatori de cartele PrePay prin intermediul cărora îi informează pe aceştia că începând cu 1 iulie serviciile de comunicaţii electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite vor fi retrase din oferta comercială Digi. Cele existente deja vor mai putea fi folosite până pe 30 septembrie.

Iată cum sună informarea oficială transmisă de Digi Mobil clienţilor săi:

„MODIFICĂRI SERVICII PREPLĂTITE.
Stimate utilizator, începând cu 1 iulie 2023, serviciile de comunicaţii electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite vor fi retrase din oferta comercială Digi. De la această dată nu mai pot fi achiziţionate cartele noi şi nu mai pot fi reîncărcate cartelele existente, creditele disponibile putând fi consumate ca atare sau prin achiziţionarea extraopţiunilor disponibile, până cel mai târziu la 30.09.2023.
Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă recomandăm să utilizaţi ţn continuare serviciile de comunicaţii mobile Digi prin intermediul serviciilor postplătite (abonamente), disponibile într-o ofertă largă de servicii, cu tarife începând de la 2 euro/lună şi cu posibilitatea de a vă păstra acelaşi număr de telefon.
Informaţii suplimentare pot fi obţinute prin apelarea centrului de Relaţii cu Clienţii la numărul de telefon 0314004401 sau în orice punct de prezenţă Digi.
Echipa Digi”