Prin cele 5 oferte eMAG de astăzi se află și un smartphone ce ajunge pe canal neoficial în țara noastră, dar discutăm despre un vendor din marketplace cu evaluare bună.

1. Cel mai ieftin televizor cu panel MiniLED 👈🖱️

🔺Mini LED este o tehnologie ce o vom găsi la preț din ce în ce mai bun

Prin codul tcl se activează o reducere suplimentară de 15% față de prețul afișat. Îl puteți achiziționa în diagonale de 126 cm, 139 cm, 164 cm, 189 cm, 214 cm și…, 248 cm (unul dintre cele mai mari televizoare din România).

La puncte PRO pe lângă panelul cu tehnologie Mini LED aș aminti și de rata de refresh la 100Hz, certificare Dolby Vision pentru imagine și Dolby Atmos pentru sunet, Google TV preinstalat etc.

2. Dronă DJI Mini 4 Pro Fly More Combo + Smart Controller RC 2 👈🖱️

🔺Primele recenzii îi aduc nota 4.2 / 5

Mi se pare că Mini-ul au devenit din ce în ce mai scumpe. Mai sus nu aveți neapărat o ofertă ci mai degrabă o recomandare. Este o dronă cu autonomie de 34 minute / acumulator, capabil să urce la altitudinea maximă de 4000 metri și să atingă viteza maximă de 16 m / s (57.6 km/ oră). Controller-ul RC2 are autonomie de până la 6 ore.

3. Google Pixel 7 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune smartphone-uri cu preț de până în 3000 lei

Eu folosesc Pixel 7 Pro în poziția de daily driver. Review-ul său a fost publicat aici. Pixel 7 a ajuns între timp sub 3000 lei, atât în varianta cu 128 GB, cât și cu 256 GB stocare. La puncte PRO aș nota suportul software, certificarea IP68 în ce privește contactul cu apa și praful, camera cu senzor wide de 50 Megapixeli și OIS, 5G + Wi-Fi 6e, tri-band, USB Type-C 3.2, localizare dual-band. Trebuie ținut cont că nu are rată de refresh la 120Hz, ci maxim 90Hz. Un alt element CONTRA ar fi încărcarea pe fir sau wireless la…, 20W.

4. MacBook 14 Pro cu Apple M3 👈🖱️

🔺O altă recomandare, nu-i deloc ieftin, dar cine-l cumpără îl va folosi să facă bani cu el

Am cumpărat de curând un MacBook Air de 13 inci cu Apple M2 și nu am avut timp să-l setez și să încep a-l folosi, dar sper să-mi fac în perioada următoare. Dacă bugetul ar fi fost mai mare m-aș fi orientat spre MacBook 14 Pro cu Apple M3, o jucărie capabilă pe partea de editare foto și video, dar și cu autonomie pe măsură.

5. Mașinuță cu telecomandă ce prinde 60 km/h 👈🖱️

🔺Unele piese sunt fabricate din aliaj

Am văzut că pe Amazon SUA costă în jur de 100 dolari. La noi ajunge a fi ceva mai scumpă. Mi se pare că atinge o viteză destul de mare pentru această categorie de produs – până la 60 km/h. Și aici discutăm despre un seller din marketplace cu notă bună (acum nu știu și din câte evaluări a ajuns la 4.9…).

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.