eMAG a început o serie de promoții din seria Stock Busters, iar câteva dintre produsele din listă sunt luate de acolo.

1. Laptop ASUS X51MA de 15.6 inci; 👈🖱️

Este cel mai ieftin notebook de 15.6 inci din oferta eMAG în momentul în care este redactat acest articol. Costă 939.99 lei, iar la puncte PRO aș nota ecranul mare de 15.6 inci cu rezoluție Full HD, SSD de 256 GB, difuzoare stereo, conectivitate asigurată de Wi-Fi ac, bluetooth 4.1, HDMI, 1 x USB 3.2 Type-C și 1 x USB 3.2 Type A, 2 x USB 2.0.

Mi se pare a fi o alternativă la tabletele low / mid cu Android.

2. Televizor LG de 218 cm cu rată de refresh la 100Hz; 👈🖱️

Este un smart TV pe diagonală mare / 218 cm ce dispune și de rată la refresh de 100Hz ce-l face recomandat de conectarea la PS5 etc pentru jocuri de ultimă generație. Apropo de gaming, este compatibil cu FreeSync de la AMD, VRR / Variable Refresh Rate, ALLM (Auto Low Latency Mode), HGiG, Game Optimzer.

Pe partea de streaming este suport pentru Stadia de la Googe și GeForceNow de la NVIDIA.

3. Samsung Galaxy S22 Ultra; 👈🖱️

Samsung dă șah la toate smartphone-urile premium cu Android prin poziționarea lui Galaxy S22 Ultra cu 8 GB RAM și 128 GB stocare la 4389 lei. Mă rog, este clar ce concesie este făcută – RAM și stocare de smartphone mid-range.

În rest, are toate specificațiile ce recomandă un Galaxy S22 Ultra – display de top, styus, ansamblu de camere etc.

4. Suflantă și aspirator pentru frunze de la Bosch; 👈🖱️

A venit toamna și începe senzorul în care o suflantă și un aspirator de frunze sunt cu adevărat utile. Bosch are o reputație în domeniul electronicelor pentru acasă, iar produsul din link deși nu are multe recenzii aș spune că mergeți cumva la siguranță.

5. Mașinuță cu telecomandă iUni; 👈🖱️

Prinde viteza de 45km/h, rază de acțiune a telecomenzii de până la 100 de metri. Mi se pare a fi o jucărie și pentru cei mari, nu doar pentru cei mici.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.