Visual Fan are o divizie de panouri fotovoltaice, iar în cel mai recent comunicat au precizat că și-au extins portofoliul de produse printr-un panou fotovoltaic de 470W dezvoltat pentru uz industrial.

Alte informații din comunicat:

🟢 construit din sticlă temperată cu grosimea de 3.2 mm + conținut scăzut în fier;

🟢 putere de ieșire de 470W + eficiență de conversie de 21.6%;

🟢 protecție cu 3 diode bypass ce asigură funcționarea în parametrii și când o parte a panoului este umbrită;

🟢 cutie de distribuție cu certificarea IP68 legat de contactul cu apa și praful;

🟢 tensiune maximă a sistemului de DC 1.500 V;

🟢 temperatura de funcționare variază de la – 40 grade Celsius la + 85 grade Celsius;

🟢 dimensiunile sunt identice cu cele ale panoului de 455W (2094 x 1038 x 35 mm, cântărește 24.5 kg).

Visual Fan și-a propus să crească vânzările de kituri fotovoltaice cu 30% în trimestrul 4 față de ce au înregistrat în trimestrul 3. Sunt 244 de kit-uri (Industry, On-Grid, Off-Grid, Hybrid), puteri de la 3 kW la 1MW.

Mai multe informații găsiți pe pagina dedicată de pe website-ul Allview.

Declarație oficială:

Ne confruntăm cu o situație fără precedent pe piața energiei electrice, iar preocupările marilor consumatori din industrie legate de costurile ridicate ale acesteia sunt cât se poate de întemeiate. Într-o criză ca cea din prezent, o soluție sunt panourile fotovoltaice, o investiție cu rezultate dovedite, pe termen lung.”, a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A.

Categorii: energie-verde

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.