În lista de astăzi veți descoperi 5 produse ce consider că sunt interesante ca raport preț / specificații experiență de utilizare*. Veți găsi o cameră de supraveghere pentru exterior de la TP-Link, un router wireless ce promite performanțe bune, căști wireless de la JBL cu peste 800 de recenzii și notă de peste 4.5 etc.

1. Router TP-Link cu Wi-Fi 6;

Este un router wireless cu 6 antene externe, capabil să atingă viteze în wi-fi de peste 5.4 Gbps, 4 porturi LAN + port WAN cu viteze gigabit, 1 x port USB 3.0. Dispune și de o multitudine de tehnologii cum ar fi MU-MIMO, beamforming, HomeShield Security, SPI Firewall. TP-Link AX73 îl poți conecta cu până la 200 dispozitive. La puțin peste 100 euro mi se pare a fi un router cu veleități de dispozitiv high-end.

2. Cameră de supraveghere la exterior de la TP-Link;

Încorporează microfon + difuzor, are certificare IP66 în ce privește contactul cu apa și praful, înregistrează la rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, permite stocarea pe un card de până la 256 GB, se conectează prin Wi-Fi în standardele b/g/n, are funcție de detecție pentru mișcare și night mode pentru un plus de detalii pe timp de noapte.

3. Încărcător Anker pe USB Type-C;

Încarcă la 20W și după cum vă dați seama are ca target pe cei ce sunt utilizatori de iPhone și nu au primit charger-ul în pachet. Are 44 de recenzii pe eMAG și o notă de 4.91, de aici și concluzia că avem un produs de tip best-buy pe nișa sa.

4. Căști wireless JBL;

Am folosit la un moment dat căști JBL, iar review-ul lor este aici.

Modelul din link presupun că este un hit de vânzări cu 855 de recenzii și o notă de 4.51. Sunt pliabile și ușor de strecurat în bagaj, autonomie de până la 16 ore, drivere de 32mm, JBL PureBass, conectivitate bluetooth și pe jack de 3.5 mm, conexiuni cu mai multe dispozitive, încărcare de la 0 – 100% în 2 ore etc.

5. Consolă de jocuri;

Este mult spus consolă de jocuri, dar este o jucărie ieftină. Este livrată gratuit prin easybox și dacă nu-ți place o poți returna ușor. Îmi amintește puțin de o jucărie din copilărie pe care băgam Tetris la greu.

Oferta zilei: Folosiți codul Sonicare pentru o reducere de 15% la articole de igienă dentară de la Philips

*Nu sunt neapărat cele mai bune prețuri din istoricul fiecărui produs în parte, dar consider că sunt cel puțin ok dacă ne raportăm la raportul preț / specificații / experiență de utilizare.