Am făcut o selecție de oferte eMAG, iar prin listă și-a făcut loc un soundbar Samsung cu reducere de 10%, Dolby Atmos și multe alte funcții interesante, dar și un încărcător wireless la 50W ce are un cost ceva mai așezat.

1. Aspirator vertical Samsung Bespoke Het One Complete Extra cu stație colectare praf  👈🖱️

Aspirator vertical + stație de colectare praf = ușurință în utilizarea de zi cu zi

Este una dintre cele mai bune soluții de aspirator vertical printre produsele din segmentul premium. Autonomia de 120 minute este dată de către faptul că în pachet sunt 2 baterii reîncărcabile. Este un aspirator vertical cu putere considerabilă, digit inverter, stație de colectare praf de 2 litri, putere de 580 (210W pentru aspirare), filtru cu 99.99% eficiență. Aș mai pune la puncte PRO și aspectul elegant ce le face ușor de încadrat într-o locuință modernă.

2. Încărcător wireless de 50W 👈🖱️

Uite că Xiaomi democratizează accesul la încărcătoare wireless cu adevărat rapide

Mă bucur să văd un încărcător wireless rapid cu preț de până în 300 lei. Sunt și alte modele, dar pe canal neoficial și la un preț și de 2 ori mai mare. Spre exemplu, m-am uitat dup charger-ul wireless de 23W al Pixel 7 Pro și am rămas uimit să văd că era pe la 380 – 400 lei, în cel mai bun caz.

Este compatibil cu Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi Mi 11 etc.

3. Samsung Galaxy A54 cu 256 GB stocare și 10% reducere 👈🖱️

Samsung Galaxy A54 este un model ce generează vânzări de volum pentru compania sud-coreeană

Samsung a început să actualizeze prețul pentru Galaxy A54, iar modelul cu 8 GB RAM și 256 GB stocare are reducere de 10% în oferta celui mai mare magazin online românesc. A ajuns la review și pe la noi, iar Cezar îl va testa în perioada următoare.

4. Set 2 proiectoare RGB cu control de pe smartphone 👈🖱️

Pentru cei ce doresc să aibă o fațadă colorată a casei

Sunt vândute direct de către eMAG și nu de către cine știe ce seller din marketplace. Au aplicație dedicată de smartphone, putere de 50W și opțiune de sincronizare cu muzica. Au certificare IP66 în ce privește contactul cu apa și pot fi controlate prin Alexa / Google Assistant.

5. Soundbar Samsung cu Dolby Atmos și reducere de 10% 👈🖱️

Soundbar cu certificare Dolby Atmos de tip 3.1.2

Subwoofer-ul are putere de 100W, iar soundbar-ul de 160W. Are certificări Dolby Atmos și Dolby Digital, iar cu reducerea de 10% coboară sub pragul a 1500 lei. M-am uitat pe site-urile din afară unde a primit mai multe evaluări, iar nota sa de 4.6 îl încadrează de la bine spre foarte bine.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.