Nu știam că Roborock și-a adăugat în portofoliu și o mațină de spălat rufe + uscător. Produsul este vândut și livrat de eMAG la un preț…, premium.

1. Aparat de aer condiționat LG Artcool Gallery Special cu 12000BTU și Wi-Fi 👈🖱️

 

🔺Un design inedit ce ascunde aparatul de aer condiționat

LG a dezvoltat o suită de aparate de aer condiționat cu un design atipic ce îți ascunde cumva unitatea interioară. Au adăugat și multă tehnologie la interior: dual inverter, compresor cu pompă de căldură, zgomot redus – 19 dB într-un mod special de utilizare, eficiență ce-l încadrează în clasa A++ pe partea de răcire și A+ în ce privește încălzirea. Pot fi înrămate și fotografii, nu doar desenul adus de către LG în pachet.

Fluxul de aer este livrat prin trei direcții: laterale și partea inferioară. Unitatea interioară cântărește 20 de kilograme, iar cea externă cântărește 33.4 kg. Livrarea se face de către două persoane pentru acest aparat de aer condiționat.

2. ASUS ROG Strix G18 cu procesor Intel Core i7-13650HX și placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4060 cu TGP de 140W 👈🖱️

🔺Un laptop ce iese în evidență cu display-ul mare de 18 inci

Mi se pare un desktop replacement cu ceva portabilitate. Configurația de mai sus încorporează un procesor Intel Core i7-13650HX cu 14 nuclee ce urcă la maxim 4.9 GHz, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4060 cu 8 GB GDDR6 și TGP de 140W.

Ecranul de 18 inci are rezoluție de 2560 x 1600 pixeli / QHD+ și rată de refresh la 240Hz pentru panelul IPS. Difuzoarele au certificare Dolby Atmos, 1 x Thunderbolt 4, 1 x HDMI 2.1. Bateria de 90Wh are în cutie un adaptor de 280W. Trebuie să țineți cont că are o greutate de 3 kg și 23.1 – 30.8 mm în talie. Asta nu-i neapărat rău, ci ne arată că răcirea este destul de bine pusă la punct.

3. Mașină de spălat rufe și uscător Roborock 👈🖱️

🔺Nu recomand nepărat achiziția la prețul de acum ci adăugarea într-o listă de favorite

Roborock face un pas spre a-și diversifica oferta de produse, iar pe lângă aspiratoare robot vinde și o mașină de spălat rufe cu funcție de uscător. Prețul din vestul Europei este undeva în jurul a 1300 euro, iar la noi costă cu 5 – 600 euro mai mult.

Totuși, cu ce iese în evidență față de alte mașini de spălat premium?

Zeo One folosește o tehnologie de uscare denumită Zeo-cycle ce protejează hainele de micșorare și deterioare. Include mai mulți senzori denumiți NTC ce monitorizează temperatura optimă și previn uscarea excesivă. Colectează scamele și le îndepărtează automat prin filtru. Detergentul este distribuit în funcție de greutatea hainelor, iar dozajul poate fi controlat și prin aplicația Roborock. Notificările sunt transmise pe smartphone și ceas. Au integrat 27 de programe inteligente de spălare și uscare.

4. Căști bluetooth Samsung Galaxy Buds FE 👈🖱️

🔺A strâns nota 4.57 din 98 de review-uri

Sunt cele mai ieftine căști wireless din portofoliul Samsung. samsungextra reduc prețul afișat cu 10%. Așa le veți prinde sub pragul a 300 lei.

5. Televizor OLED Samsung cu diagonala de 195 cm 👈🖱️

🔺Cel mai mare OLED Samsung în generație 2024

Am impresia că a avut o reducere de 15% în urmă cu câteva zile și era undeva în jurul a 13.000 de lei. Ideea este că eu l-am pus în lista de favorite, iar când va coborî sub pragul a 10.000 de lei…

Abia aștept să-l conectez la PS5 și să-l văd la lucru cu jocurile favorite. Are rată de refresh la 100Hz, tehnologii precum ALLM, HGiG, Game Bar și Super Ultra Wide Game View. Difuzoarele au putere de 70W RMS, certificare Dolby Atmos.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.