În listă veți descoperi un stand de laptop cu două coolere integrate, design simplu și feedback bun din piață, un smartphone Xiaomi ce a fost lansat recent și punctează la raportul preț / specificații / experiență de utilizare, dar și alte 3 produse din oferta celui mai mare magazin online local.

1. Mac Mini cu Apple M2 👈🖱️

Partea de conectivitate de la Mac Mini

Apple M2 aduce atât de multă putere de procesare că Mac Mini-ul ce îl încorporează poate fi folosit și pentru editare video și foto fără absolut nicio problemă. În configurația de mai sus sosește cu 16 GB RAM și 256 GB stocare. Puteți alege spațiu de stocare mai mare, dar și prețul crește cu câteva sute de lei.

2. Robot de aspirare Roboroc Q7 Plus cu navigație LiDAR, aspirator și mop 👈🖱️

Aspirator cu stație de andocare

Roborock are un istoric bun în ce privește roboții săi de aspirare, iar Q7 Plus nu văd de ce nu s-ar încadra în această linie. Are stație de andocare și nu trebuie după fiecare curățenie să-i goliți rezervorul. Face asta în od automat. Recipientul de apă are 180 ml, iar cel de praf dispune de 750 ml, autonomia ajunge până la 180 minute.

3. Stand laptop cu 2 coolere integrate 👈🖱️

Stand laptop cu design minimalist și 2 coolere

Am văzut că a strâns și câteva review-uri, nota 4.67 din 15 review-uri aș spune că ne arată un produs ce-și face treaba. Cei ce l-au cumpărat au alocat nota maximă. Transportul este gratuit pentru cei ce fac parte din programul Genius, iar dacă nu este ceea ce trebuie, îl puteți returna la easybox etc.

4. Monitor de gaming Samsung cu panel IPS și rată de refresh la 240Hz, NVIDIA G-Sync 👈🖱️

Monitor Samsung de 25 inci ce poate fi rotit facil în mod portrait

Am un amic ce joacă la nivel pro și când l-am vizitat am rămas uimit de dimensiunea monitorului său principal – 24 inci. Eu sunt obișnuit cu 32 inci și mă pregătesc să fac pasul spre un birou nou ce va antama un BenQ de 38 inci. Mi-a spus că gaming-ul profesionist se face în 24 inci.

Uite că Samsung are fix un monitor în această zonă și unul cu specificații bune pentru prețul afișat. A fost făcută o concesie la rezoluție – Full HD, dar nu și la restul de specificații. Are un panel IPS cu rată de refresh de până la 240Hz, timp de răspuns de 1 ms, compatibil cu NVIDIA G-Sync și AMD FreeSync Premium. Poate fi rotit rapid între modurile landscape și portrait.

5. Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 👈🖱️

Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus

Cu el o să încep seria de review-uri dedicate seriei Redmi Note 12. Îl găsiți la 1999 lei în configurația cu 8 GB RAM și 256 GB stocare. Punctele sale PRO sunt date de display-ul OLED cu rată de refresh la 120Hz, cameră cu senzor wide de 200 Megapixeli și OIS, baterie de 5000 mAh cu încărcare la 120W pe fir, 5G + Wi-Fi 6 etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.