eMAG rulează mai multe promoții sub sloganul Crazy Days și mi-a fost relativ ușor să compilez o listă cu produse interesante. Veți găsi unul dintre cele mai bune all-in-one PC-uri din piață, dar și alte gadgets la prețuri mult mai așezate.

1. Cameră auto DDPai Mini 3; 👈🖱️

Din câte știu, este un brand de camere auto ce se bucură de apreciere din partea clienților. Modelul de mai sus impresionează prin dimensiunile compacte, dar mai ales prin faptul că are 32 GB memorie preinstalată și nu are nevoie de un microSD spre a funcționa. Are un senzor CMOS de 5 Megapixeli, iar materialele video sunt trase la 2688 x 1944 pixeli, unghi de 140 grade, conexiune prin Wi-Fi cu telefonul (totul la puțin peste 200 lei).

2. Desktop PC iMac de 24 inci; 👈🖱️

Este varianta din 2021 cu procesor Apple M1, 8 GB RAM, SSD de 512 GB și GPU 8-core. Are un preț pe măsură, dar și recenziile primite arată că avem de-a face cu unul dintre cele mai bune desktop PC-uri din piață – 4.96 din 26 evaluări.

3. Motorola Moto G31; 👈🖱️

Motorola și-a propus să democratizeze accesul la smartphone-urile cu display OLED, iar Moto G31 coboară la 699.99 lei. Punctele sale PRO sunt display-ul AMOLED cu rezoluție FHD de 6.43 inci, camera principală cu senzor wide de 50 Megapixeli cu PDAF, Wi-Fi ac și USB Type-C + NFC, baterie de 5000 mAh, cititor de amprentă adus în lateral.

4. Realme Watch 1; 👈🖱️

Cred că este unul dintre cele mai ieftine ceasuri smart din momentul de față. Să zicem că seamană mai mult cu un ceas față de o brățară fitness. Are un ecran de 1.4 inci, 14 moduri de sport, senozr pentru măsurarea nivelului de oxigen din sânge, monitorizează ritmul cardiac în timp real, permite control pentru muzică și camera telefonului, notificări etc.

5. Căști bluetooth OPPO Enco Free2 ANC; 👈🖱️

 

 

 

Am testat alte modele de la OPPO și mi-au lăsat o impresie pozitivă. OPPO Enco Free2 sunt printre cele mai ieftine căști wireless cu ANC, autonomia ajunge până la 30 ore cu energia stocată în carcasă, au certificare IP54, bluetooth 5.2, tehnologie sunet Dynaudio etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat.