Am făcut o listă cu 5 oferte interesante de la eMAG. Prin listă veți descoperi un smartphone mid-range la un preț atractiv, cel mai bun controller pentru PC, dar și alte produse ce cred că merită să aruncați o privire peste ele.

1. Carport cu panouri solare 👈🖱️

Soluție interesantă de garaj + obținere a energiei electrice

Prețul este mare. În suma aia ar trebui să fie inclusă structura, panourile solare, inverterul etc. Din descrierea lor înțeleg că sunt panouri solare + structura metalică.

Totuși, mi se pare o idee interesată, mai ales pentru cei ce au spațiu restrâns în curte și vor cumva să protejeze mașina, dar să folosească zona respectivă și spre a monta panouri solare.

M-am uitat pe site-ul partenerului din Marketplace și puteți achiziționa carportul doar ca structură, iar prețul coboară la jumătate. Au și diferite soluții de porți & altele și mi se pare că prețurile nu sunt rele deloc, acum nu știu să vorbesc și despre calitate.

2. Controller Microsoft 👈🖱️

Au început și variantele mai colorate de controller Microsoft să fie ceva mai bine poziționate ca preț

De obicei, controllerele în altă culoare față de cea neagră erau la peste 300 lei, acum majoritatea au coborât sub 300 lei. Mi se pare că este cel mai bun controller și nu doar pentru Xbox ci și pentru PC. Dacă nu cel mai bun, cel mai bun ca raport preț / experiență de utilizare.

3. MacBook Air cu Apple M2, dar și varianta cu Apple M1 👈🖱️ cu 400 lei mai ieftine

Unul dintre cele mai bune prețuri de până acum

Atractivă cu adevărat mi se pare varianta de MacBook Air cu Apple M1 ce acum coboară la sub 4500 lei. Eu mi-am setat că voi cumpăra unul când va ajunge sub 4000 lei. Știu că au fost promoții pe la deschiderea de Apple shop-uri, dar nu am fost pe fază.

Am văzut un MacBook Pro 14 2023 și îmi este puțin teamă de curba de învățare necesară. Multe lucruri sunt cumva diferite față de Windows-ul cu care m-am obișnuit după peste 15 – 20 de ani de utilizare.

4. Motorola Edge 40 cu 10% reducere 👈🖱️

Unul dintre cele mai bun smartphone-uri mid-range din a doua parte a lui 2023

Cu reducerea de 10% se ajunge la cel mai bun preț din istoricul de produs.

Recenzia completă este aici🔗.

5. Stație radio portabilă PNI  👈🖱️

Prețul este de-a dreptul excelent pentru ceea ce primești

A strâns nota 4.51 din 49 de review-uri. Funcționează până la 10 km distanță în condiții ideale, încărcătoarele și căștile sunt incluse.

O văd utilă atât în excursii la munte sau pe cine știe ce coclauri, dar și dacă stai la sat și este o distanță apreciabilă pe proprietate sau de ce nu, jucărie de weekend pentru un junior ceva mai tehnic.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.