Am ales 5 produse interesante din oferta eMAG și în listă veți descoperi un sistem audio Samsung ce mi se pare perfect pentru întâlnirile cu prieteni din perioada următoare, un laptop de gaming cu RTX 3070 Ti, memorie RAM DDR5 și alte specificații de top, dar și un side-by-side ce aș spune că vine la fix pentru știți voi ce.

1. iPad 10 (2022)  👈🖱️

iPad 10 (2022) aduce un design distinct și un preț cu…, 30% mai mare față de generația anterioară

Este una dintre cele mai bune tablete cu preț de sub 3000 lei. Cei ce vor un preț mai bun pentru un iPad se pot orienta spre generația anterioară. Unul dintre punctele sale PRO este dat de sistemul de operare ce a fost optimizat pentru display-uri mari.

iPad 10 (2022) are suport pentru stylus din prima generație, display IPS de 10.9 inci, Apple A14 Bionic dezvoltat pe 5nm, cameră de 12 Megapixeli cu PDAF și capacitate de a filma 4K cu 60 fps, cameră frontală de 12 Megapixeli cu f/2.4 și unghi de 122 grade ce înregistrează video la 1080p cu 60 fps, în funcție de configurație poate fi Wi-Fi 6 only sau 5G + Wi-Fi 6.

2. Laptop gaming ASUS ROG Strix G15 cu placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 👈🖱️

ASUS ROG Strix G15 este recomandat pentru gaming, editare foto și video, randare grafică etc

Punctele sale PRO sunt date de display-ul cu rezoluție la 1440p și rată de refresh la 165Hz, procesorul AMD Ryzen 9 6900HX de tip octa-core ce a fost dezvoltat pe 6nm, 16 GB memorie RAM de tip DDR4 la 4800MHz și suportul a până la 32 GB memorie RAM, rețea cu suport a până la 2.5 Gbps pe fir, placa grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti cu 8 GB GDDR6 + placa grafică integrată AMD Radeon 680M, Wi-Fi ax + bluetooth 5.2, 2 x USB Type-C Gen2, 2 x USB 3.2 Type-A Gen1, 1 x HDMI, difuzoare stereo cu Dolby Atmos.

Are specificații foarte bune și prețul l-aș considera ok. Mă uitam că stă relativ bine și pe partea de greutate – 2.3 kg pentru specificațiile mai sus amintite + răcirea optimizată,

3. Side by side de 532 litri și 178 cm, din inox 👈🖱️

Side-by-side cu recenzii foarte bune

A strâns recenzii foarte bune – 4.84 din 56 review-uri. Este și unul dintre cele mai ieftine frigidere side-by-side din piață. Are sistem de răcire No Frost, îndeplinește funcțiile de congelator + frigider. Congelatorul are 197 litri și 5 compartimente, iar frigiderul are 335 litri. Are compartiment special pentru legume și fructe. Este iluminat LED, are termostat ajustabil, funcție de blocare a accesului pentru cei mici, mod de vacanță etc.

4. Sistem audio Samsung cu bluetooth multi-play, mod Karaoke și DJ Effects 👈🖱️

Ar veni la fix pentru petrecerile din perioada următoare (Crăciun, Revelion etc)

 

Samsung afirmă că puterea totală este de 1500 RMS. Nu știu ce să zic pe această temă, dar este clar că avem o boxă suficient de puternică pentru un living pe aproape orice dimensiune. Funcția bluetooth multi-play mi se pare interesantă, pot mai multe persoane în mod simultan să controleze playlist-ul.

Modul Karaoke vine cumva la fix pentru perioada imediat următoare, dacă sunteți pasionați de așa ceva și aveți prieteni ce la rândul lor au curajul să-și încerce calitățile vocale. Are și un sistem de lumini integrat cu mai multe moduri de funcționare.

5. Realme GT 👈🖱️

Realme GT are specificații suficient de puternice pentru a rula orice joc din Play Store în condiții optime

A fost testat pe aici. A fost și pe la 1699 lei la un moment dat, nu este neapărat cel mai bun preț din istoricul său de produs. Îl consider un smartphone de luat în calcul pentru cei ce caută un telefon capabil să ruleze orice joc în condiții bune.

Bonus: Reducere de 20% la periuțele și rezervele Oral-B. Trebuie să intrați din aplicație și să completați codul oralb. 

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.