Nu știam că Acer are în portofliul său și routere wireless, iar modelul pe care-l descoperiți în rândurile următoare este tri-band, cu Wi-Fi 6e și port 2.5 Gbps.

1. ASUS ZenBook 14 cu AMD Ryzen 7 7730U și SSD de 1 TB 👈🖱️

🔺Ultraportabil cu raport preț / specificații atractiv

Este un notebook cu display IPS de 14 inci și rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, procesor AMD Ryzen 7 7730U de tip octa-core ce urcă la 4.5 GHz și folosește litografiere pe 7nm, 16 GB memorie RAM integrată, SSD de 1 TB, difuzoare stereo tunate de către Harman Kardon, conectivitate cu HDMI 2.1, 2 x USB 3.2 Type-C Gen2, Wi-Fi ax, bluetooth 5.3.

Cântărește doar 1.35 kg și are 16.9 mm în talie, iar adaptorul pentru bateria de 75Wh este de 65W. Are tastatură iluminată și cititor de amprentă.

2. Căști wireless Sony cu ANC și nota 4.63 din 32 de review-uri 👈🖱️

🔺Printre cele mai ieftine căști wireless cu ANC de la compania japoneză

Sunt căști entry de la Sony ce dispun printre altele de ANC (include și un mod ce permite trecerea sunetului din mediul ambiental). EQ Custom permite setarea sunetului după preferințele fiecăruia.

Autonomia ajunge până la 15 ore cu energia stocată în carcasa de încărcare.

3. Espressor manual DeLonghi 👈🖱️

🔺Espressor pentru cei cu adevărat pasionați de preparatul cafelei de zi cu zi

Are nota 4.58 din 19 review-uri. Trebuie să recunosc că nu sunt suficient de pasionat, dar sunt conștient că un espressor manual permite o setare mai în detaliu a modului în care cafeaua este preparată. Ai mai multe elemente pe care le setezi tu (3 setări de temperatură pentru procesul de infuzare, 8 setări pentru râșnița de cafea, tehnologie Smart Tamping pentru presare corectă a dozei de cafea, Dual Heating System cu două sisteme de încălzire și thermoblock ce încălzește în mod constant apa pentru cafea etc).

4. Router Acer cu Wi-Fi 6E, tri-band și port 2.5 Gbps 👈🖱️

🔺Router cu veleități premium la un preț cumva așezat

Printre elementele pe care le-aș evidenția ar fi portul de 2.5 Gbps, cele 6 antene externe, capacitatea de transfer în Wi-Fi de până la 7800 MB/s, suport tri-band și Wi-Fi 6e. Are ilumuniare LED și include tehnologia Trend Micro Home Network Security.

5. Televizor Mini LED de 214 cm cu rată de refresh de până la 144Hz 👈🖱️

🔺Multă tehnologie în acest smart TV TCL

Nu doar diagonala mare îl face cumva deosebit, dar și tehnologia încorporată. Un televizor cu specificații similare de la LG sau Samsung costă dublu. Îl găsiți și în diagonale de 139 cm, 164 cm și 189 cm. Prețul este cu câteva sute de lei mai bun față de cel practicat de Black Friday 2023.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.