Cea mai bună ofertă de astăzi mi se pare că este la Samsung Galaxy Buds 2. Poți cumpără 2 perechi de căști wireless la costul uneia singure (aprox., sunt 50 lei în plus față de costul standard).

1. Samsung Galaxy Buds 2 pe negru și mov; 👈🖱️

Intrați pe linkul de mai sus, iar sub pozele cu căștile veți găsi o ofertă sugerată (apare doar când sunteți pe căștile Buds2 pe culoarea neagră).

Cele negre le păstrați pentru voi, iar cele mov le puteți face cadou persoanei apropiate sau invers. Mă rog, chiar nu contează. Galaxy Buds2 sunt excelente la 300 lei / pereche. Au aplicație dedicată pentru Android, iOS și Windows. Au anulare activă a zgomotului și un bass ce impresionează, suport firmware etc. Aș spune că mergeți cumva la siguranță și mai ales faceți un cadou ce s-ar putea să fie apreciat în această perioadă a anului.

2. Laptop MSI în culoarea Beige Mousse; 👈🖱️

Culoarea Beige Mousse de la MSI mi se pare că se pretează la publicul feminin. Este un notebook cu display de 14 inci, Intel Core i5 din generația a 11-a, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce MX450 cu 2 GB GDDR5, 8 GB RAM și suport maxim de până la 32 GB RAM, Wi-Fi ax și bluetooth 5.1, 1 x HDMI + 1 x Thunderbolt 4 + 2 x USB 3.2 Type A Gen2, slot pentru microSD + multe alte funcții interesante. Are încărcător la 90W, cântărește 1.3 kg și atinge doar 16.9 mm în talie.

3. iPhone 12 Mini;👈🖱️

iPhone 12 Mini este în partea dreaptă;

A ajuns să fie listat sub 3000 lei. Da, în configurația cu doar 64 GB stocare. Mi se pare o propunere solidă pentru cei ce caută un smartphone compact cu iOS, suport software pe perioadă îndelungată, cameră foto și video cu rezultate bune, 5G. Dacă vă uitați și la recenziile de pe eMAG, stă destul de bine – 4.7 din 256 review-uri.

4. ASUS ZenFone 8; 👈🖱️

ASUS Zenfone 8

Dacă iPhone 12 Mini nu este pe placul vostru, dar totuși sunteți în căutarea unui smartphone cu dimensiuni compacte și specificații premium, ASUS ZenFone 8 este una dintre puținele opțiuni din rândul telefoanelor mobile cu Android.

Recenzia completă o găsiți aici.

Punctele PRO sunt display-ul Super AMOLED cu rată de refresh la 120Hz, dimensiunile compacte (148 x 68.5 x 8.9 mm și 169 gr.), procesorul Qualcomm Snapdragon 88, 5G + Wi-Fi 6e, localizare dual-band, cameră principală cu OIS, certificare IP68 în ce privește contactul cu apa și praful.

5. Soundbar Philips cu Dolby Atmos; 👈🖱️

Este un soundbar cu certificare Dolby Atmos, Dolby Digital și Dolby True HD. Are încorporat Spotify și Chromecast, suport pentru control prin Amazon Alexa și Google Home. Este de tip 2.1 cu 200W putere, conectvitate asigurată de 2 x HDMI la intrare și 1 x HDMI la ieșire, 1 x USB, jack de 3.5 mm, 1 x optical, Wi-Fi + bluetooth,

Mi se pare că avem o jucărie destul de capabilă ce va aduce un plus de imersivitate în conținutul afișat pe TV, dar și în ce privește muzica pusă prin locuință.