Am făcut o listă cu 5 dispozitive din oferta eMAG, de la un banal cablu de tip USB Type-C la ambele capete cu fir textil, 4K și cu suport pentru încărcare la 100W și până la o stație de încărcare portabilă, numai bună de luat în camping.

1. Aparat de aer condiționat BEKO cu Wi-Fi 👈🖱️

Wi-Fi este una dintre cele mai căutate funcții pe un aparat de aer condiționat în 2023

BEKO este un nume cunoscut pe piața de echipamente electrocasnice. Produsul de mai sus nu este neapărat printre cele mai ieftine cu 12000BTU, dar nici printre cele mai scumpe.

Iese în evidență prin Wi-Fi și aplicația HomeWhiz ce permite controlul său de pe smartphone. Include filtre active carbon și cold-catalst, dar și funcții precum ZoneFollow ce detectează temperatura din jurul tău, GoClean ce elimină depunerile de filamente. Are eficiență A+++ pe partea de răcire și A++ pe partea de încălzire.

2. Cablu USB Type-C capabil de transmisie conținut video 4K și încărcare la 100W 👈🖱️

Își face datoria

Am cumpărat unul pentru că îmi trebuia un cablu cu USB Type-C la ambele capete spre a-l conecta de la laptopul Huawei la un monitor extern portabil. Aveam unul, dar era prea scurt. Am făcut o căutare rapidă pe eMAG și am descoperit cablul de mai sus, lungime de 1 metru, USB Type-C la ambele capete cu funcție de redare conținut 4K, încărcare la 100W. L-am folosit de câteva ori și își face treaba, iar firul mi se pare trainic.

3. Mouse gaming Razer cu bluetooth și 2.4GHz, 18K DPI 👈🖱️

Vine în 2 variante de culoare: Negru sau Alb, să nu credeți că este bicolor, deși parcă nu-i stă rău deloc

Review-urile sunt ok: 4.16 din 36 de review-uri. Are un senzor de 18K DPI, Razer spune că este un produs cu adevărat ușor și îl poți conecta pe receiver sau bluetooth. Mă rog, compania americană spune că ar oferi și cea mai bună autonomie dintre produsele aflate pe nișa sa.

4. Notebook de gaming GIGABYTE cu NVIDIA GeForce RTX 4050 👈🖱️

Laptopurile GIGABYTE ajung pe canal oficial în România

GIGABYTE este un producător cunoscut din piața de componente, dar brandul taiwanez are și laptopuri de gaming în oferta sa, printre altele. Una dintre cele mai ieftine configurații cu Intel Core i5-12500 și NVIDIA GeForce RTX 4050 o găsiți mai sus.

Procesorul Intel are 12 nuclee și urcă la maxim 4.5 GHz, iar placa grafică NVIDIA GeForce RTX 4050 dispune de 6GB GDDR6. Display-ul are rezoluție FHD și rată de refresh la 144Hz, sosește cu 8 GB RAM și suportă până la 64 GB memorie RAM, iar spațiul de stocare preinstalat este de 512 GB.

Stă bine pe partea de conectivitate cu Wi-Fi ax, bluetooth 5.2, cititor pentru cardurile microSD, 1 x HDMI, 1 x Mini DisplayPort, 1 x microfon și 1 x jack audio combo, 1 x USB 3.2 Type-A și 2 x USB 3.2 Type-C Gen2, 1 x USB 2.0.

5. Stație încărcare aka baterie externă gigant de 168.000 mAh 👈🖱️

Unul dintre puținele produse de genul vândute direct de către eMAG

Sosește în mai multe versiuni: 600W, 1200W sau 2400W. Este un produs conceput pentru momentele în care ai nevoie de energie într-un loc fără acces la priză. Ar fi fost excelent dacă era însoțită și de un kit de panouri solare, dar cred că poate fi acomodată o soluție pentru asta.

Are o sumedenie de porturi, iar capacitatea bateriei este de 537Wh sau 168.000 mAh.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.