Unul dintre produsele incluse în listă este un espressor automat denumit Jura ENA 8. Îl putem considera un concurent pentru Saeco de la Philips.

1.  ASUS VivoBook 16 Pro  👈🖱️

🔺Laptop cu display de bună calitate și placă grafică dedicată NVIDIA din seria RTX 30

Este un notebook cu display IPS de 16 inci și rată de refresh la 120Hz, procesor Intel Core i5-12450H cu 8 nuclee ce urcă la maxim 4.4 GHz și a fost dezvoltat pe 10nm, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050, 1 x HDMI 2.1, 1 x Thunderbolt 4, slot pentru cardurile SD, Wi-Fi ax de tip 2 x 2 + bluetooth 5.0, baterie de 70Wh.

2. Espressor automat Jura ENA 8 👈🖱️

🔺Poți prepara până la 15 băuturi

Am văzut că au multe produse din categoria ultra premium, dacă permiteți o exprimare de genul, espressoare automate încorporabile ce ajung și la peste 4000 de euro. Modelul de mai sus mi se pare că a fost conceput să rivalizeze cu Miele sau Saeco de la Philips și are un cost mai așezat. Este un produs premium să zic așa.

Prepară 15 băuturi: cafea, espresso, cappuccino, latte macchiato, espresso dublu, caffe cortado, cappucino extra shot. Îl poți controla prin Wi-Fi de pe un smartphone.

3. Fierăstrău electric Einhell 👈🖱️

🔺Nu sunt incluse încărcătorul și cele doi acumulatori de care are nevoie spre a funcționa

Da, da. Nu este în targetul nostru. Am văzut astfel de jucării la lucru. Nu au puterea unei drujbe cu alimentare convențională pe carburant, dar pentru operațiuni de mai mică amploare le consider bune.

A strâns și ceva feedback: 4.67 din 15 review-uri.

4. Samsung Galaxy S23 Ultra 👈🖱️

🔺Probabil, cel mai bun smartphone Android din 2023

Review-ul complet îl descoperiți aici.

Cred că este cel mai apreciat smartphone Ultra al Samsung de până acum. A strâns nota 4.72 din 417 review-uri pe eMAG. Îl consider o alegere cumva la siguranță. Nu prea sunt multe elemente ce pot fi criticate la S23 Ultra, eu m-aș referi la bateria ce mi-aș fi dorit să se încarce mai repede și să ofere o autonomie ceva mai bună.

5. Televizor QLED TCL cu rată de refresh la 144Hz 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune televizoare cu preț de până în 3000 lei, în momentul de față

Sosește în trei diagonale: 138, 164 sau 189 cm. Mi se pare că oferta cea mai atractivă ca raport preț / specificații / experiență de utilizare este pe modelul de 138 cm.

Este un smart TV cu panel QLED cu rată de refresh la 100Hz sau 144Hz, difuzoare cu certificare Dolby Atmos, Dolby Vision pe partea de imagine, 4 x HDMI 2.1 ce-l face recomandat pentru conectarea la o consolă.

TCL mi se pare că se află într-o ofensivă serioasă pe plan local.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.