Am făcut o listă de 5 oferte eMAG ce cred că merită a fi luate în calcul, pe nișa din care fac parte. Veți descoperi de la un telefon mobil mid-range și până la un suport flexibil pentru smartphone produs de către Hama.

1. Google Chromecast TV 4K 👈🖱️

Cea mai bună variantă pentru non-smart TV-uri

Cei ce nu au un smart TV sau nu sunt mulțumiți de software-ul smart TV-ului pot alege un Chromecast 4K. A obținut nota 4.7 din 404 review-uri, iar prețul a coborât sub pragul a 300 de lei. Interfața emulată este Google TV.

2. Sony PS5  de 825 GB C-Chassis Digital Edition 👈🖱️

Cea mai bună consolă din piață în 2023

Au început să se mai așeze prețurile la Sony PS5. Modelul fără disc costă 2299 lei și mi se pare o alegere inspirată pentru cei ce caută simplitate în utilizare și rularea celor mai noi titluri AAA în condiții bune. PS5 poate fi utilizat și pentru streaming media.

3. Minitrepied Hama 👈🖱️

Un produs util pentru cei ce vor să tragă cadre ceva mai spectaculoase

Este un minitrepied ce poate fi folosit pentru cameră foto, GoPro sau smartphone. Asta pentru că au inclus în pachet suport pentru smartphone, trepied FlexPro și adaptor de GoPro. Nu am găsit detalii legate de deschiderea maximă pe care o suportă în cazul smartphone-urilor, dar puteți folosi un alt suport pe filetul respectiv.

4. Motorola Edge 40 👈🖱️

Unul dintre cele mai bune smartphone-uri mid-range cu preț de până în 2500 lei

Review-ul complet îl descoperiți aici. Punctele sale PRO sunt date de către display-ul P-OLED cu rată de refresh la 144Hz, hardware-ul capabil să ruleze orice aplicație sau joc din Play Store, Android 13 fără modificări majore la nivel de UI, upgrade software pentru 3 ani la nivel de iterații Android și 4 ani pe patch-urile de securitate, camera cu wide de 50 Megapixeli ce dispune de OIS, încărcare la 68W pentru baterie și 15W wireless, Wi-Fi 6e + tri-band și 5G.

5. Rucsac laptop Everiki 16 inci 👈🖱️

Rucsac spațios pentru laptopurile de până la 16 inci

Este spațios și are recenzii foarte bune: 5 din 5 (întradevăr sunt doar 11 evaluări). Voi trece pe un laptop de 16 inci și l-am pus pe lista scurtă de achiziții.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.