Am făcut o trecere în revistă rapidă pentru catalogul LIDL pe săptămână ce tocmai a început și am compilat o listă de produse interesante.

Cumpără key-uri cu garanție pentru Windows 10 și Office 2021!

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Instalație LED cu 10 becuri

Este ieftină, în primul rând

Țin minte că am folosit becuri LED de la LIDL, aveau câte un mic panou solar și luminau așa timid pe întreaga noapte. Modelul de mai sus are 30 de LED-uri în 10 becuri colorate și necesită alimentare la priză (cablul de alimentare are lungimea de 10 metri, iar cele 10 becuri sunt poziționate la 30 cm distanță unul de altul.

2. Lampă LED cu magnet și cârlig

Lampă LED cu magnet și diferite forme

Le-am văzut de dimineață prin LIDL-ul în care am făcut o mică tură de cumpărături. Cârligul se rotește la 360 de grade, necesită baterii pentru funcționare și au și magnet pentru prinderea pe o suprafață metalică.

Mi se par a fi utile într-un atelier, spre exemplu.

3. Mască de sudură automată 

Nu este neapărat un gadget, dar mi se pare un produs util

Mă gândesc să-i fac tatălui meu un cadou de genul. Este foarte priceput la sudură, acum este în vârstă și nu mai lucrează ca în tinerețe, dar ocazional mai folosește aparatul său și o protecție precum masca de mai sus nu ar strica. El îmi spune mereu de un aparat de sudură ceva mai portabil că al lui este greu.

4. Reflector cu LED și senzor de mișcare

Reflector LED cu preț așezat

Am cumpărat câteva proiectoare precum cel de mai sus pentru casa bunicului meu. Problema a apărut de unde nu mă așteptam. Porumbei săi se așează pe panoul solar și îl dau cumva peste cap astfel încât nu se mai încarcă bateriile. Modelul vândut de către LIDL nu este cu mult mai scump, dar mi se pare a fi mai solid.

Bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția de 3 ani.

5. Storcător de fructe și legume, cu melc 

Face parte din gama Silvercrest Kitchen Tools

Este conceput pentru stoarcerea fructelor întregi. Este suficient de rezistent și pentru legume mai tari precum varza sau morcovi. Are consum de energie de 300W.

Bonus: Răcitor cu gel pentru sticle, 2 bucăți 

Un alt produs ce poate fi util într-o vară toridă

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.