Am făcut o listă de 5 produse din oferta eMAG, iar pe acolo și-au făcut loc de la un o cameră video pentru concedii până la o bicicletă electrică de la un producător cu renume, Omega.

1. Apple Mac Studio (2023) cu Apple M2 Ultra  👈🖱️

Unealtă de lucru pentru profesioniști din domenii diverse ce a ajuns la precomandă prin eMAG

Cum am scris și mai sus discutăm despre o unealtă de lucru. Apple Mac Studio în cea mai puternică versiune a sa este la precomandă. Apple M2 Ultra are 24 de nuclee, placa video dispune de 60-core, iar memoria RAM este de 64 GB + SSD de 1 TB.

Pe partea de conectivitate dispune de 4 x Thunderbolt 4, 1 x HDMI, 1 x jack de 3.5 mm, 2 x USB Type-A 5Gb/s, rețea de până la 10.000 Mbps și bluetooth 5.3.

2. Bicicletă electrică Omega 👈🖱️

Pentru cei ce doresc să-și dozeze efortul spre serviciu sau alte locuri de deplasare din oraș și nu numai

Mi se pare o mică investiție pentru cei ce doresc cumva să depună un efort mai mic în deplasare. Spre exemplu, eu nu mă împac așa bine cu căldura și la un efort cât de mic aș transpira. Sunt sigur că o bicicletă precum cea de mai sus m-ar ajuta să fiu mai fresh la destinație.

Plus că discutăm despe un produs lansat de către Omega, nu de către un producător necunoscut de prin China. Are motor de 250W și asistență la pedalare până la 25 km/h, bateria detașabilă de 12.8Ah aduce autonomie între 70 – 120 km (poți încărca bateria în casă).

3. GoPro Hero 11 Creator Edition 👈🖱️

GoPro Hero Creator Edition este concepută direct pentru cei ce doresc să facă multe materiale video pentru YouTube, TikTok sau Instagram

Aș spune că avem un produs de sezon. Totuși, nu uitați să activați reducerea de 10% prin salvarea codului promo în cont. Așa se apropie de un cost mai rezonabil. Puteți cumpăra Hero11 în ediția Black fără accesorii și astfel prețul se duce la puțin peste 2000 lei (2069 lei cu reducere de 10% ).

Este cea mai bună cameră video de acțiune, GoPro nu are rival pe nișa așa precum DJI nu are concurent pe segmentul drone pentru publicul larg.

4. Kit de gaming Kovee cu bandă LED, lampă LED, cameră 1080p etc 👈🖱️

Kit complex de iluminat pentru un gamer

Este o soluție ceva mai complexă ce iluminează camera în funcție de conținutul afișat pe monitor. Pentru asta se folosește o cameră. Este o bandă LED în partea spate, două lămpi LED ajută pentru un plus de imersivitate și lumină. Poți controla luminile RGBIC prin touch sau prin aplicația dedicată.

5. Huawei Watch 4 de 46 mm 👈🖱️

Îmi place designul ce mizează pe eleganță și simplitate

Este un model interesant și stă cumva în spatele fraților mai mari: Huawei Watch Ultimate și Huawei Watch 4 Pro. Carcasa este fabricată din titan aerospațial, sticla display-ului este din safir, iar display-ul are tehnologie LTPO și suport pentru AOD. Și aici au implementat suport pentru eSIM, analiză ECG detaliată, senzor pentru ritmul cardiac capabil să detecteze o aritmie, peste 100 de moduri de antrenament.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.