Am făcut o listă cu 5 produse din oferta eMAG ce cred că merită atenția voastră. Veți descoperi un smartphone pliabil adus la prețul din precomandă, un MacBook Air pe format mare de 15 inci, dar și un mouse pe USB Type-C cu recenzii de-a dreptul excelente.

1. MacBook Air 15 cu procesor Apple M2 👈🖱️

MacBook Air a ajuns și pe format mare al display-ului

Cel mai bun MacBook din categoria entry-level este Air-ul de 13 inci, iar cei cu buget mai mare îl pot alege pe MacBook Air în configurația de 15 inci. Prețul său a început a fi cu câteva sute de lei mai bun.

La puncte PRO m-aș referi la procesorul Apple M2, display-ul IPS de 15.3 inci cu rezoluție mare și luminozitate ridicată, difuzoarele stereo cu certificare Dolby Atmos, autonomia de până la 15 – 18 ore în funcție de activitățile desfășurate, capacitațile de randare foto și video.

La puncte CONTRA aș aminti de stocarea preinstalată în echiparea cu preț de peste 7000 lei, doar 256 GB.

2. Motorola RAZR 40 👈🖱️

Cel mai ieftin smartphone pliabil flip din țara noastră

Review-ul complet îl descoperiți aici. În etapa de precomandă ajungea la 2999 lei cu reducere de 1000 lei pentru cei ce erau abonați ai Genius. Acum îl descoperiți la 2999 lei fără nicio condiție prealabilă și la eMAG.

L-am testat și mi-a plăcut. Acum nu știu dacă Motorola are forța Samsung în a atrage clientelă spre smartphone-ul său pliabil din segmentul mid-range. Se vorbește că Samsung ar pregăti un Flip5 FE ce ar sosi direct pe nișa lui RAZR 40.

3. Mașină de spălat rufe și uscător HAIER cu Wi-Fi 👈🖱️

HAIER este un brand cunoscut de electrocasnice

Dacă îmi amintesc corect cred că am mai recomandat acest produs de-a lungul timpului. Este o mașină de spălat cu funcție de uscător încorporată, iar în diferite promoții coboară de la 3400 – 3300 lei și în jurul a 3000 lei. Am văzut că are și câteva evaluări: nota din 15 review-uri.

Printre funcțiile sale avansate se află și…, Wi-Fi. Ai opțiunea de a înrola mașina de spălat rufe în aplicația hOn și ai opțiune de control și monitorizare la distanță. Sunt peste 60 de programe de spălare / uscare specialiate. Washing Lens este o funcție inclusă în aplicația hOn, iar mașina de spălat detectează simbolurile de pe etichetele hainelor, face un inventar și propune programe specifice de spălare / uscare.

Mai rămâne să și sorteze și introducă rufele la interior…

4. Mouse wireless Lenovo pe USB Type-C 👈🖱️

Mouse cu design simplu și evaluări de-a dreptul excelente

Din 30 de review-uri a strâns nota 4.93. Mi se pare un rezultat foarte bun, mai ales că discutăm despre un mouse ce nu iese în evidență prin cine știe ce design sau funcții avansate. Punctul său forte este cumva dat de receiver-ul pe USB Type-C.

5. Espressor automat Krups Intuition Preference+  👈🖱️

Feedback-ul strâns este consistent și de bun augur pentru acest produs

Krups concurează Philips pe nișa espressoarelor automate cu preț de până în 3000 lei prin intermediul modelului de mai sus, iar nota de 4.69 din 110 review-uri mi se pare că arată un produs bine calibrat.

Este inclus accesoriul pentru spumarea laptelui, poți alege între 15 tipuri de băuturi, iar ecranul tactil permite o navigație facilă în interfață. Sunt promoții punctuale și îl puteți achiziționa de la 2800 – 2900 lei și pe la 2500 – 2600 lei sau chiar și mai bine.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.