Aseară a fost agitație printre cei ce folosesc Facebook, Instagram sau WhatsApp în regim extensiv, dar și-au revenit dis-de-dimineață. Lumea reintră în normal. Vă recomand 5 produse din oferta celui mai mare magazin online autohton și în listă veți descoperi un rucsac ASUS la preț atractiv, un laptop Lenovo cu specificații decente pentru prețul afișat, un radio cu ceas de la Sony etc.

Înainte de a deschide lista propriu-zisă. Am văzut o schimbare pe site-ul eMAG în ce privește prețurile afișate. Nu mai sunt reduse din X preț, ci sunt reduse din PRP – Prețul Recomandat de Producător. Presupun că este un aspect legal pe care trebuie să-l respecte aici. Oare să scăpăm de reducerile din X preț ce nu a fost niciodată listat?

1. Radio cu ceas Sony;

Acum niște ani de zile nu era apartament sau locuință cu dormitor sau bucătărie din care să lipsească un astfel de ceas. Acum puteți achiziționa unul ce arată bine, minimalist și fabricat de către…, Sony.

Încorporează un tuner AM / FM, alarmă programabilă, ceasul funcționează și când este întreruptă alimentarea cu energie electrică etc.

2. Laptop Lenovo IdeaPad Gaming 3;

La 3299 lei vine cu display de 15.6 inci, procesor AMD Ryzen 5 dezvoltat pe 7nm, 16 GB memorie RAM la 3200 MHz, SSD de 512 GB pe PCI Express M.2, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GTX 1650 cu 4 GB memorie dedicată, difuzoare stereo cu Dolby Audio de 3W RMS, Wi-Fi ac, rețea gigabit pe fir, 2.2 kg, adaptor de 135W și autonomie ce în opinia producătorului ajunge până la 6.7 ore dintr-o baterie de 45Wh.

Mi se pare a fi un preț corect pentru ceea ce primești. Mă bucur că astfel de produse se apropie din ce în ce mai mult de granița a 3000 lei și sper ca pe sfârșit de an să fie listate și sub acest prag. Ar fi o dovadă de intrare în normalitate pe piața de notebook-uri de gaming din sectorul entry.

3. Suport de birou pentru telefon sau tabletă;

Folosesc un suport pentru notebook, dar cred că în viitor voi cumpăra și unul pentru smartphone. Fac diverse activități prin casă și aș trage cu ochiul spre ceea ce redă smartphone-ul. Suportul de mai sus nu este vândut direct de către eMAG, dar este livrat de către ei prin Genius etc. Este fabricat din aluminiu și baza sa a fost conceput să stea bine pe birou, să nu alunece ușor etc.

4. Tableta Samsung Galaxy Tab S7 FE de 12.4 inci;

După ce voi termina recenziile la Galaxy Watch 4 și Buds 2, voi vorbi cu echipa de PR a Samsung spre a testa tableta Galaxy S7 FE, un fel de entry în zona tabletelor pe format mare. Samsung s-a zgârcit în ce privește ecranul și a ales un panel TFT de 12.4 inci cu rezoluție 2560 x 1600 pixeli, suport pentru stylus, procesor Qualcomm Snapdragon 778 pe 6nm pentru varianta Wi-Fi, 4 GB RAM și 64 GB stocare (alt loc unde s-au strâns la portofel). Dispune de Wi-Fi 6, difuzoare stereo tunate de AKG, baterie de 10090 mAh și încărcare la 45W, USB Type-C 3.2 cu Samsung DeX etc.

5. Rucsac ASUS de laptop de 15.6 inci;

 

Prețul său este cel ce-l recomandă – 70 lei. Da. Este vândut de Flanco și nu direct de către eMAG și mai adăugați costurile de transport. Nu impresionează neapărat prin designul său, dar mi se pare o variantă de buget și nimic mai mult.

Bonus: Oferta zilei – 12 doze de Cola de 0.33 l la 15 lei