Prin selecția de oferte eMAG pe care o descoperiți în rândurile următoare se află și un smartphone mid-range de la Sony. Au declarat în urmă cu câțiva ani că nu vor mai produce smartphone-uri din categoria entry.

1. Aparat de spălat cu presiune Steinhauss 👈🖱️

🔺Nota 4.22 din 856 de review-uri ne arată că avem de-a face cu un produs ok

Reducerea de 20% se aplică prin codul acasa. Așa se apropie la câțiva lei de cel mai bun preț din istoricul său de produs. Furtunul are lungimea de 5 metri, iar cablul electric are 5 metri. Cei 10 metri ar trebui să fie cumva suficienți spre a spăla un automobil de dimensiuni normale fără a avea nevoie de un prelungitor mai mare.

2. Espressor automat Krups cu reducere de 20% 👈🖱️

🔺Are nota 4.94 din 18 review-uri

extraoferte este codul prin care se activează reducerea de 20%. Prepară cafea, espressor și espresso intenso. Pot fi setate temperatura și râșnirea cafelei în trei trepte, ecranul LCD facilitează o operare cât mai la îndemână. Rezervorul de apă are 1.7 litri, iar cel pentru cafea este de 260 gr.

3. Robot de aspirare Xiaomi cu stație de colectare a prafului 👈🖱️

🔺Evaluările inițiale sunt la superlativ

Cred că este și unul dintre cele mai ieftine aspiratoare robot cu stație de colectare a prafului din ce găsiți în momentul de față. Prin extraoferte se obține o reducere de 15% și așa ajunge în jurul a 1660 lei.

Are senzor pentru covoare, recipient de praf de 400 ml și pentru apă de 200 ml. Îndeplinește funcțiile de aspirator și mop, iar capacitatea stației de colectare a prafului este de 2.5 litri. Sacul de praf încorporat face până la peste 60 de colectări ale prafului din aspiratorul robot.

4. Sony Xperia 10 V 👈🖱️

🔺Un mid-range interesante de la Sony

Dacă vreți un smartphone Android mid-range care să nu fie din China și Coreea de Sud, nu sunt prea multe alternative. Una dintre ele este Sony Xperia 10 V. Dacă ar fi să-i găsesc puncte PRO m-aș referi la display-ul OLED de 6.1 inci ce-i asigură și dimensiuni cumva compacte (159 gr. și dimensiuni de 155 x 68 x 8.3 mm), protecție Corning Gorilla Glass Victus, certificarea IP68 în ce privește contactul cu apa și praful, lipsa oricărui notch pentry camera frontală, Android 14 primit deja ca update software, camera cu senzor wide de 48 Megapixeli cu OIS și senzor tele de 8 Megapixeli cu zoom optic 2x, ultrawide de 8 Megapixeli, difuzoare stereo și bateria de 5000 mAh.

La puncte CONTRA aș nota rata de refresh convențională a display-ului, procesorul Qualcomm Snapdragon 695 5G nu este printre cele mai puternice din această zonă de preț, 6 GB RAM + 128 GB stocare nu-i neapărat atractiv, dar măcar are și slot pentru microSD. Aș nota și disponibilitatea unui jack de 3.5 mm, pe care nu prea-l mai găsești pe smartphone-urile lansate în ultimii ani.

5. Soundbar Samsung cu Dolby Atmos 👈🖱️

🔺Samsung are printre cele mai bune soundbar-uri din piață

A strâns nota 4.62 din evaluările inițiale. Are 360W și certificare Dolby Atmos, iar prin codul soundbar se obține o reducere de 10%.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.