Am selectat 5 produse din oferta curentă a eMAG, iar în listă veți găsi un UPS de la nYoy, un smartphone mid-range cu cameră ce dispune de OIS, adaptor TP-Link pentru Wi-Fi ac etc.

1. ASUS ZenBook 13 cu ecran OLED;

Este prețul pe care-l găsiți listat în majoritatea magazinelor românești pentru configurația cu Intel Core i7-1165G7, placă integrată Intel Iris Xe, 8 GB RAM și SSD de 512 GB. Are difuzoare stereo tunate de către Harman Kardon, dispune de Wi-Fi ax, Thunderbolt 4, HDMI, cântărește doar 1.14 kg și 13.9 mm grosime.

Ecranul OLED este de 13.3 inci, rezoluție Full HD și luminozitate de 400 nits etc. Dacă cauți portabilitate și Windows, iar bugetul se află sub 3500 – 4000 lei – ZenBook 13 OLED mi se pare a fi o alegere bună.

2. OnePlus Nord cu 8 GB RAM și 128 GB stocare;

Review-ul complet îl găsiți aici.

De obicei, prețurile smartphone-urilor intră la apă după momentul în care au fost lansate, mai ales dacă sunt cu Android și trece jumătate de an de la debut. În 2021, lucrurile se petrec diferit – prețurile urcă, de la lună la lună sau în cel mai bun caz – stagnează.

OnePlus Nord mi se pare un smartphone interesant la aprox. 1700 lei. Este unul dintre puținele smartphone-uri mid-range cu OIS pe camera principală.

3. Adaptor TP-Link pentru Wi-Fi ac;

Înainte de laptopul ASUS cu Wi-Fi ac, am avut unul cu Wi-Fi n și foloseam un adaptor Wi-Fi ac. Soluția TP-Link ocupă mai puțin spațiu față de adaptorul meu D-Link și oferă viteze de până la 1300 Mbps + MU-MIMO. Mi se pare o soluție ieftină spre a te bucura de viteze mai mari pe laptop, mai ales dacă-l folosești la lucru, pentru multimedia etc.

4. UPS nJoy;

Nu știu cum este la voi, dar la casa din Găești este o nebunie în derulare în ce privește tensiunea din rețea + situațiile în care ai pauze de furnizare a energiei electrice. Un UPS se află pe lista scurtă de achiziții, iar modelul de mai sus mi se pare rezonabil ca raport preț / specificații.

5. Mouse Logitech G502 Hero;

A fost și sub pragul a 200 lei la un moment dat, dar mi se pare superok și la prețul de acum. Logitech G502 Hero este cel mai bun mouse de gaming pe fir. Punct.

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.