A trecut ceva timp de la un articol cu recomandări de produse din oferta eMAG. În lista de astăzi veți descoperi un televizor OLED LG la preț bun, un dispozitiv de generare sunete albe, un balansoar pentru exterior și alte produse interesante.

1. Televizor OLED LG de 139 cm; 👈🖱️

Îl găsiți în trei diagonale: 122, 139 și 164 cm. Cred că varianta de 139 cm are un preț bun în momentul de față. Este și unul dintre cele mai bine vândute OLED-uri din piață, a strâns nota 4.66 din peste 100 de evaluări.

Face parte din generația de OLED-uri pe 2021 a LG. Display-ul are certificare HDR10 și Dolby Vision, difuzoare cu Dolby Atmos și putere de 20W etc. Mergi la siguranță cu un astfel de smart TV. Mai ales dacă vrei să faci primul pas în lumea televizoarelor cu panel OLED.

2. Lampă de veghe cu rol de dispozitiv de generare sunete albe; 👈🖱️

Trebuie să recunosc că nu am testat un dispozitiv de genul, dar am citit lucruri interesante despre cum sunetele așa-zis albe aduc un somn ceva mai bun. Recenziile nu sunt rele, dar nici mega-spectaculoase. Cred că au fost făcute când produsul era pus la peste 170 – 180 lei.

Are dublu rol: lampă de veghe cu culori ce pot fi setate + capacitatea de a emite 16 sunete din care 7 sunt etichetate drept albe. Printre sunetele pe care le redă sunt cele similare unui șemineu, unei cascade, cântece de adormit, păsări etc.

3. Baterie externă ce încarcă pe fir la 22.W și wireless la 15W; 👈🖱️

Are capacitate de 10.000 mAh. Încarcă pe fir la maxim 22.5W și wireless la 15W. Are un panou LED ce indică nivelul de energie din acumulator. Are și 4 mufe ce acoperă un spectru larg de dispozitive: USB Type-C, port ligtning, microUSB și USB + alte trei porturi: USB full, 2 x USB Type-C. Are și funcție MagSafe pentru iPhone-urile de generație nouă.

4. Desktop PC de gaming HP cu NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti; 👈🖱️

Punctele sale PRO sunt placa grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti cu 8 GB GDDR6, procesorul AMD Ryzen 7 4700G dezvoltat pe 7nm ce dispune de 8 nuclee și 16 fire de execuție, design ce mizează pe dimensiuni compacte. Suportă până la 32 GB memorie RAM de tip DDR4 la 3200MHz, au integrat o soluție de răcire optimizată spre a prezerva performanțele pe o durată mai lungă de timp.

În partea frontală veți găsi o sumedenie de porturi: jack de 3.5 mm, 4 X USB 3.1 Type-A, slot pentru cardurile SD și port USB Type-C 3.1.

5. Balansoar pentru grădină; 👈🖱️

Cred că avem cea mai bună perioadă din an spre a folosi un astfel de scaun / balansoar pentru grădină, iar notele + recenziile primite sunt foarte bune. Prețul joacă un rol important aici. Întradevăr, pe timp de iarnă îl puteați cumpăra cu 30 – 40 – 50 lei mai ieftin față de acum.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat.