În lista de astăzi veți descoperi un notebook HP cu ecran de 16.1 inci, proiector LED cu senzor de mișcare integrat, espressor automat din categoria premium + alte două oferte interesante.

1. Espressor automat Saeco Xelsis; 👈🖱️

Am testat un model similar pe aici. Saeco este propunerea Philips pe segmentul de espressoare premium, iar oferta la Saeco Xelsis SM7580/00 este atractivă. Integrează o râșniță ceramică cu 12 trepte, 5 setări pentru intensitate, 15 produse separate pe care este capabil să le realizeze (cele mai utilizate vor fi cafea, espresso, cappucino, latte macchiato, caffe latte și americano).

2. Laptop de gaming de la HP cu ecran de 16.1 inci 👈🖱️

Nu știam de această serie de notebook-uri de gaming de la HP. Cert este că ies în evidență de la primul contract, printr-un design ușor distinct față de alte dispozitive concurente.

HP Victus 16 integrează un display de 16.1 inci cu rezoluție Full HD și rată de refresh la 144Hz, procesor Intel Core i5-11400 din seria Tiger Lake dezvoltat pe 10nm, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050 cu 4 GB memorie, SSD de 512 GB. Conectivitatea este asigurată de 1 x HMDI, 1 x USB Type-C, 3 x USB, slot pentru cardurile SD, rețea gigabit + Wi-Fi ax și bluetoot 5.0, difuzoare stereo tunate de către Bang & Olufsen. Include un adaptor de 200W.

3. Rucsac pentru laptop – Lenovo Legion;👈🖱️

Are notă bună – 4.7 din 182 review-uri. Este concepută pentru laptopurile cu diagonală de până la 15. inci și îmi place că au folosit brandingul Legion și nu Lenovo, așa se potrivește mai bine cu orice notebook. Are buzunar cu acces rapid, alte buzunare dedicate pentru sticle de apă, fabricat din poliester ce-l face cum și rezistent la contactul cu apa.

4. Priză inteligentă de exterior;👈🖱️

O să cumpăr și eu una. Am o priză de exterior în spatele casei, la ea este conectată pompa ce folosesc când spăl mașina etc. Trebuie mereu să merg în spate spre a porni sau opri pompa de apă din puț. Așa rezolv și această problemă. Este relativ ieftin, are certificare IP44 și poate fi controlată prin Amazon Alexa și Google Assistant + înrolare în Google Home.

5.  Proiector LED cu senzor de mișcare;👈🖱️

A fost și mai ieftin de-a lungul timpului. Are certificare IP65, putere de 10W și are senzor de mișcare integrat. Sunt diferite scenarii în care se poate dovedi util.