Mi se pare că încep a fi prețuri din ce în ce mai bune. Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, pur și simplu la o sumedenie de produse mă uit în extensia Pricy și descopăr cele mai bune costuri din istoric.

În lista de astăzi și-a făcut loc un mouse de gaming de la Lenovo, un ceas Huawei, dar și alte 3 dispozitive interesante.

1. Aspirator vertical Dyson V15 Detect Absolute 👈🖱️

Aspirator vertical cu preț de peste 3000 lei și review-uri apreciative

Când plătești peste 3000 lei pe un aspirator vertical te aștepți la o experiență de utilizare cât mai bună. Dyson V15 Detect Absolute livrează în acest sens, nota 4.49 din peste 130 de review-uri. Autonomia este de până la 60 minute, senzorul integrat măsoară și numără particulele de praf. Motorul Dyson Hyperdymium reacționează și mărește puterea de aspirare în mod automat.

Sunt incluse 2 capete de aspirare și 5 accesorii, iar aspiratorul Dyson poate fi folosit și pe covoare, tapițerii sau în locurile mai puțin accesibile din locuință.

Nu uitați să folosiți codul promo ce oferă o reducere de 10%.

2. Ceas smart Huawei Watch GT3 SE 👈🖱️

Huawei Watch GT3 SE sosește în 2 variante de culoare

Îmi place culoarea denumită Wilderness Green, verdele este aparent un fel de culoare a anului. Autonomia ajunge până la 2 săptămâni, integrează un panel AMOLED de 1.43 inci, are certificare legată de contactul cu apa în submersie totală. Sunt peste 100 de moduri de antrenament, măsoară ritmul cardiac, analizează somnul etc.

Cu reducerea de 20% coboară de la 699.99 lei spre aprox. 560 lei. Mi se pare a fi una dintre cele mai bune soluții în această zonă de preț.

3. Mouse gaming Logitech Lightspeed G502 X Plus 👈🖱️

Soluție de top de la Logitech pentru cei pasionați de jocurile pe calculator

Îmi place forma lui G502 X Plus pentru că amintește de mouse-ul meu de zi cu zi – Logitech MX Master 3. De aici trag concluzia că stă bine pe partea de ergonomie. Bineînțeles, că și-a făcut loc și un panel RGB ce ajută la un plus de prezență scenică.

Senzorul optic variază ca și DPI de la 100 – 25600, încărcarea se face pe USB Type-C, sunt 13 butoane și rotițe spre a-l personaliza în detaliu, în funcție de scenariul de utilizare al fiecăruia.

Nu uitați și aici de reducerea de 20%.

4. Lenovo Legion 5 cu Intel Core i5-12500H și grafică NVIDIA GeForce RTX 3060 de 6 GB 👈🖱️

Lenovo Legion cu raport preț / specificații atractiv

Folosește un procesor Intel Core i5-12500H dezvoltat pe 10nm, 12 nucee ce urcă la maxim 4.5 GHz, iar placa grafică este NVIDIA GeForce RTX 3060 cu 6 GB dedicați, memoria RAM este de tip DDR5 – 32 GB la 4800 MHz (este și maximul pe  care-l suportă), SSD-ul este de 512 GB, iar display-ul cu rezoluție Full HD urcă ca rată de refresh la 144Hz.

Puteți prinde și aici o reducere de 10% față de prețul de listă.

5. SSD Kingston de 2 TB 👈🖱️

SSD Kingston de 2 TB

Este un SSD pe PCIe 4.0 ce atinge viteze de până la 3500 MB/s la citire și 2800 MB/s la scriere. Punctul său forte este dat de preț ce a prins și o reducere suplimentară de 10%. În 2023 poți cumpăra un SSD de 2 TB la sub 500 lei.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.