Am descoperit 5 gadgets în catalogul LIDL ce urmează a fi activ de mâine. Am văzut că au adus 2 zile libere de Paște – 16 și 17 aprilie.

Presupun că sâmbătă vor avea un program mai scurt.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Ceas cu alarmă și ecran LCD; 

Data și ora se reglează în mod automat

Este un ceas ieftin cu alarmă și display LCD de dimensiuni generoase. Pot fi setate 2 alarme, iar informațiile afișate sunt ziua din săptămână, ora, data, temperatura din interior. Bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția de 3 ani.

2. Electrocasnice din inox; 

Teoretic, sunt ceva mai rezistente fiind fabricate din inox

Cred că majoritatea celor ce ajung să le cumpere o vor face o reducere adusă de 10 puncte în aplicația Lidl Plus. La prețul fără reducere aș spune că au concurență destul de serioasă de la companii cu ceva renume în domeniu.

3. Geantă antifurt cu protecție RFID; 

RFID-ul protejează cardurile bancare

Nu sunt neapărat al unei astfel de genți, cel puțin pentru bărbați. Bineînțeles, nu contest caracterul practic. Acum văd că LIDL a adus genți cu protecție RFID, tehnologie ce previne citirea cardurilor bancare.

4. Lampă LED cu picior flexibil; 

Lampă LED de 8W

Cablul are o lungime de 2 metri, puterea LED-urilor este de 8W, iar piciorul permite rotirea facilă în direcția dorită.

5. Perie de curățat cu 4 perii interschimbabile; 

Este o perie de curățat electrică ce se încarcă pe USB Type-C, iar în pachet sunt incluse o perie lată, una îngustă, suport pad cu cârlig și bureți abrazivi. Autonomia ajunge până la 60 de minute.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.