Am alcătuit o listă de 5 oferte eMAG. Sunt produse ce punctează bine pe nișa din care fac parte, de la o boxă pentru petreceri și până la un MacBook abia anunțat de către Apple.

1. Aparat de ras Braun Series 6 👈🖱️

Nu este un aparat de ras ieftin, dar dispune de o sumă de funcții

Nu a strâns multe review-uri, iar feedback-ul inițial este bun – 4.77 din 13 review-uri. În pachet sunt incluse 4 elemente de tăiere și trusă de voiaj. Tehnologia AutoSense analizează și adaptează puterea în funcție de densitatea bărbii, o încărcare a bateriei asigură până la 3 săptămâni de bărbierit. Este lavabil și rezistent la contactul cu apa.

2. Boxă JBL Partybox 800 👈🖱️

Este concepută pentru petreceri cu zeci de persoane

Nu este deloc o jucărie și își face datoria cu brio la petreceri de-a dreptul serioase în ce privește numărul de participanți. Puterea RMS totală este de 800W. Muzica poate fi pusă prin bluetooth, USB sau jack de 3.5 mm. Pot fi asociate 2 boxe JBL Partybox pentru sunet și mai puternic. Au conceput și o aplicație dedicată numită PartyBox, de acolo poate fi realizat și controlul luminilor.

3. Mini ventilator portabil pentru birou 👈🖱️

Review-urile sunt de-a dreptul excelente

Pentru că am ajuns în sezonul în care un produs de genul este căutat și prețul a urcat cu câțiva zeci de lei. De obicei erau listat pe la 80 – 90 lei și acum costă cu puțin peste 100 lei. Are nota 4.48 din 56 de review-uri.

Bateria de 2400 mAh îi conferă autonomie de până la 7 ore. Sosește în 4 variante de culoare: verde, alb, galben și albastru.

4. MacBook Air de 15 inci ediție 2023 👈🖱️

A ajuns la precomandă și debutează cât de curând în stocurile magazinelor

Mai multe detalii am adus în articolul dedicat. Sosește în 4 variante de culoare: Space Grey, Midnight, Argintiu și Starlight. Modelul cu 256 GB stocare folosește un procesor Apple M2 cu 8 nuclee și 10 nuclee pentru GPU, iar cel de 512 GB sosește în aceeași configurație.

Mă așteptam să fie puțin mai ieftin.

5. Televizor TCL cu diagonală de 191 cm 👈🖱️

Un smart TV de 191 cm cu preț de sub 2900 lei

Este un smart TV cu diagonală de 191 cm, rulează Google TV, iar difuzoarele stereo au certificare Dolby Audio. Cred că este cel mai ieftin 4K pe această diagonală. Nu uitați să aplicația reducerea de 15% printr-un cod promo ce îl puteți salva în cont.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.