Mai sunt câteva săptămâni până la Black Friday și chiar sunt curios cum va evolua în ediția 2022. Între timp, aveți o listă cu 5 produse: un smart TV OLED pe diagonală mare, soundbar cu feedback incipient bun, proiector video portabil de la Samsung + alte 2 dispozitive interesante.

1. Smart TV LG OLED cu rată de refresh la 100Hz; 👈🖱️

Face parte din gama LG pe anul în curs. Îl găsiți de la 105 cm în diagonală și până la 210 cm (diferență mare de preț între 195 cm și 210 cm). Cred că la 105 cm mai degrabă l-aș folosi în rolul de…, monitor mai mare.

Punctele sale PRO sunt certificarea Dolby Vision pentru imagine, sistem audio de tip 2.2 cu 40W RMS și Dolby Atmos, rata de refresh la 100Hz, 4 x HDMI 2.1. Este excelent pentru cei ce folosesc un PS5 spre exemplu, jocurile vor fi redate cursiv.

2. Smartphone cu baterie de 6000 mAh; 👈🖱️

Dacă sunteți în căutarea unui smartphone Android cu baterie mare și preț de până în 1000 lei, Moto G60 este una dintre puținele opțiuni la îndemână. L-aș evidenția pentru bateria de 6000 mAh cu încărcare la 20W, display IPS pe diagonală de 6.8 inci și rată de refresh la 120Hz, cameră cu senzor wide de 108 Megapixeli, filmează 4K cu până la 120 fps, camera frontală de 32 Megapixeli înregistrează deasemenea la rezoluție 4K. La nivel de chipset au ales Qualcomm Snapdragon 732G dezvoltat pe 8nm cu Adreno 618 GPU. Una dintre concesiile făcute este pe partea de conectivitate – 4G maxim.

3. Videoproiector portabil Samsung The Freestyle; 👈🖱️

Primele impresii le-am notat aici. Mi se pare o jucărie interesantă cu o nișă a sa bine definită de către cei interesați să aibă un gadget capabil să furnizeze câteva minute de relaxare. Proiectează la rezoluție Full HD, are bluetooth 5.2 și HDMI, îl poți controla de pe smartphone etc.

4. Soundbard 2.1 Hama; 👈🖱️

A primit câteva recenzii – 4.78 din 9 evaluări. Soundbar-ul este însoțit de un subwoofer wireless, iar în pachet este inclusă și o telecomandă. Oferă sunet la calitate Dolby + dispune de suport pentru Spotify Connect și primește comenzi vocale prin Alexa.

5. Stand de încărcare pentru controllere Xbox; 👈🖱️

Spun mereu că o să achiziționez o stați de încărcare de genul pentru cele două controllere Microsoft de prin casă, dar le folosesc atât de rar că în aproape 3 ani o singură dată am schimbat bateriile la unul dintre ele.

La sub 100 lei pe lângă stația de încărcare sunt prinse și 2 baterii de 800 mAh.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.