În catalogul ce urmează a fi activ în perioada 10.10 – 16.10.22, LIDL a pregătit mai multe oferte pe partea de produse pentru bucătărie și curățenie în locuință.

Catalogul complet îl puteți consulta aici. 👈🖱️

1. Aspirator robot Silvercrest; 

Este un produs ce apare în mod constant în oferta LIDL. Are 5 moduri de curățare: clasic, automat, spot, colțuri și max. Sunt încorporați 11 senzori împotriva șocurilor și 3 senzori împotriva căderii. În pachet sunt incluse stația de încărcare, adaptorul de alimentare cu energie, telecomanda și 1 filtru HEPA. Poate fi controlat din aplicația LIDL Home App (disponibilă pe Android și iOS).

2. Aspirator vertical fără sac;

Am cumpărat în urmă cu ceva timp un aspirator robot de la LIDL, dar nu modelul pe care-l găsiți mai sus ci unul de la Gorenje – fix la 399 lei și identic ca tehnologie – rezervor și fără sac, funcție 2-in-1 etc. S-a descurcat decent.

Modelul de mai sus are 2 trepte de aspirare, autonomie de 25 minute în modul Max și 45 minute în modul eco, iar durata de încărcare de la 0 – 100% se desfășoară în 4 – 5 ore. Sunt incluse o sumedenie de accesorii.

3. Mop cu abur; 

Nu știu de unde au scos MSRP-ul, dar să mergem pe cuvânt de cercetaș din partea LIDL. Un alt element ce mi-a atras atenția este faptul că are un consum ridicat de energie – 1550W. Cablul mi se pare suficient de lung – 6 metri, iar rezervorul de apă dispune de 0.4 litri.

4. Perie cu aburi 4-in-1;

Care sunt cele 4 funcții pe care le îndeplinește?

  • călcare;
  • periere;
  • eliminare scame;
  • abur.

Și aici este un consum serios de energie – 1000W.

5. Pix multifuncțional;

Am scris despre un astfel de gadget în selecția 5 gadgets cu preț de sub 50 lei de aici. La eMAG costă 10.98 lei cu livrare gratuită la easybox. Acum a ajuns și în oferta LIDL, cu câțiva lei în plus.

Bonus: LIDL are o sumedenie de produse de la Philips în oferta ce pornește de mâine. Observați că au adus aspirator fără sac, stație de călcat, blender, mixer și storcător de citrice. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.