Printre cele 5 oferte eMAG de astăzi veți descoperi și un mesh / router de tip tri-band cu acoperire de 275 m2 pe o singură unitate, dar și cu port 2.5 Gbps pentru cei ce beneficiază de conexiune de acest tip (Orange și RCS-RDS au astfel de abonamente în portofoliu, dar cu acoperire limitată).

1. Boxă Sonos Era 100 👈🖱️

🔺Boxă cu specificații smart de la Sonos

Este o boxă cu asistent vocal (Hei, Sonos), dar dispune de suport pentru Amazon Alexa și Siri prin Apple Home, bluetooth + Wi-Fi, intrare audio, posibilitatea de a asocia două boxe în aceeași încăpere pentru efecte stereo mai pronunțat etc.

Nu uitați să folosiți codul electronics pentru o reducere de 10%. Primele review-uri sunt pozitive – notă maximă din 7 evaluări. Noi am testat Sonos Era 300, Era 100 este un fel de frate mai mic.

2. Căști wireless cu reducere de 15% 👈🖱️

🔺Nota 4.10 din 78 de review-uri

Recenzia completă o descoperiți aici. În opinia mea sunt printre cele mai bune căști wireless din această zonă de preț. Unul dintre punctele PRO mi se pare comoditatea cu care pot fi purtate pe o lungă perioadă de timp și aș nota și cât de bine se aude în apeluri de voce, microfoanele își fac treaba cu brio.

3. Laptop gaming cu Intel Core i5-13420H și NVIDIA GeForce RTX 4050 👈🖱️

🔺Designul exterior atrage atenția și semnalizează că avem de-a face cu un notebook de gaming

Este un notebook cu procesor Intel Core i5-13420H din seria Raptor Lake cu 8 nuclee ce urcă la maxim 4.6 GHz, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4050 cu 6 GB GDDR6, 16 GB memorie RAM de tip DDR5 și suport pentru maxim 32 GB RAM, SSD de 512 GB. Pe partea de conectivitate aș aminti de Wi-Fi ax, cititor de amprentă, rețea gigabit, 1 x Thunderbolt 4, 1 x HDMI, 3 x USB 3.2, 1 x jack combo de 3.5 mm.

Reducerea de 10% se activează prin codul electroit.

4. Router / mesh tri-band și cu port 2.5 Gbps 👈🖱️

🔺Mesh din categoria premium, cu specificații și tehnologie pe măsură

Este un mesh ce funcționează bineînțeles și de unul singur, ca să spun așa. Reducerea de 10% este adusă de codul electro. Sunt multe tehnologii încorporate: AiProtection Pro, Two-Way IPS, blocare a site-urilor malițioase, Adaptive QoS, Airtime Fairness, AiMesh, WTFast, Game Boost etc.

Discutăm despre un router tri-band cu 9 antene interne, 1 x 2.5 Gbps și 3 porturi gigabit, folosește un procesor tri-core la 1.7 GHz și acoperă până la 275 mp.

5. Samsung Galaxy Watch 6 cu eSIM / LTE 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune smartwatch-uri din piață dacă treceți peste autonomia mediocră

Nota este de 4.17 din 24 de review-uri. Autonomia nu este acolo unde ne-am dori, dar în rest mi se pare a fi unul dintre cele mai bune smartwatch-uri în această zonă de preț.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.