A început un weekend posomorât și rece, iar pe lângă cursa de Formula 1 din Turcia ce are calificările de la 15.00 puteți consulta o listă cu 5 produse* din oferta celui mai mare shop online local.

Veți găsi o tastatură polivalentă, căști in-ear de la HyperX, un laptop denumit de gaming, dar de fapt este un notebook de buget cu GTX1650 Ti – nu neapărat și un notebook de gaming în adevăratul înțeles al termenului.

1. Laptop HP de 16 inci cu placă grafică dedicată;

În denumire se spune că are SSD de 256 GB, dar în specificații veți descoperi că sunt trecuți 512 GB. eMAG știe în ce configurație îl livrează în mod real. Folosește un procesor Intel Core i5-10300H de tip quad-core la 2.5 GHz și urcă la 4.5 GHz, SSD pe PCI Express M.2, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti, tastatură iluminată, difuzoare stereo tunate de către Bang & Olufsen, 1 x USB Type-C, 1 x HDMI, 2 x USB 3.1, 1 x slot pentru carduri SD etc.

2. Căști in-ear HyperX;

HyperX are căști și în general produse ce ies în evidență printr-un raport bun pe partea de preț / specificații / experiență de utilizare. Nu am idee dacă au fost promoții și mai bune, dar aparent este cel mai bu preț de până acum. Mi se par perfecte pentru cei interesați de căști in-ear bune, la un preț competitiv. Jack-ul de 3.5 mm nu se predă așa ușor.

3. Side-by-side Haier;

Costă în jur de 4000 lei, frigiderul are o capacitate de 337 litri, iar congelatorul de 191 litri. Ambele sunt de tip side-by-side. Haier este un nume important în această industrie, au pornit la drum în 1984 – în China și acum are subsidiare în SUA și Europa.

4. Aspirator vertical Electrolux de tip 2-in-1;

În vară a fost 599 lei, dar acum majoritatea magazinelor mari din țara noastră îl listează de la 729 lei în sus. Este un aspirator entry de tip 2-in-1 din oferta Electrolux. Îl poți folosi în casă și mașină, autonomia ajunge până la 45 minute.

5. Tastatură Logitech K380 de tip multi-device;

Este cea mai bună tastatură de tip multi-device în momentul de față.

Bonus: eMAG listează o selecție de smart TV-uri Xiaomi (puteți studia oferta, prețurile nu sunt neapărat de tip best-buy). 

*Nu sunt neapărat cele mai bune prețuri din istoricul fiecărui produs în parte, dar consider că sunt cel puțin ok dacă ne raportăm la raportul preț / specificații / experiență de utilizare.