Apple a anunțat smartwatch-ul Watch 7 alături de iPhone 13 Mini, 13, 13 Pro și Max, dar precomenzile abia ce au început și în țara noastră. eMAG îl listează de la 2049 lei și urcă până la 3999 lei.

Apple Watch 7 cu GPS și ecran de 41mm – 2049 lei;

Apple Watch 7 cu GPS și ecran de 45mm – 2199 lei;

Apple Watch 7 cu GPS + date mobile, ecran de 41mm – 2549 lei;

Apple Watch 7 cu  GPS + date mobile, ecran de 45mm – 2699 lei.

Toate configurațiile le găsiți aici. Precomenzile încep a fi livrate din 15 octombrie.

Care sunt noutățile aduse de Apple Watch Series 7?

➡️ ecran mai mare în același corp al smartwatch-ului, au redus marginile la 1.7 mm – 40% sub Series 6 (totuși, nu am găsit dimensiunea exactă a display-ului de pe generația nou lansată). Apple spune că a crescut ecranul cu 20% față de Serie 6 – teoretic, ar fi 2.1 inci;

➡️ sticlă mai rezistentă la zgârieturi + certificare IP6X pe lângă WR50 în ce privește rezistența la contactul cu apa;

➡️ interfață actualizată, elemente de UI cu butoane mai mari și mai ușor de accesat, mai mult text în notificări + tastatură QWERTY pentru inputul de text, Apple QuickPath se folosește de machine learning spre a prezice ce dorești să scrii;

➡️ încărcare mai rapidă cu 33% prin charge-ul cu USB Type-C – de la 0 – 80% în 45 de minute. Autonomia a rămas neschimbată – 18 ore.

Informații complete sunt într-un articol dedicat. Cine are Apple Watch din seria precedentă aș spune că nu are motiv real spre a face pasul spre Serie 7, doar cei ce folosesc un model mai vechi sau, pur și simplu, sunt la primul smartwatch Apple.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.