Suntem mereu în căutarea unui preț cât mai bun, iar pentru asta scanăm oferta de prin magazinele online autohtone, folosim un comparator de prețuri sau căutăm pe un site cu istoric al ofertelor. Aș spune că ne scapă o alternativă la îndemână, mai ales că am observat în ultima perioadă că majoritatea jucătorilor de profil au ales și acest canal de vânzare. 

Mă refer la achiziția directă de la producător, din shop-ul local. 

Samsung are un magazin online oficial, unde găsiți promoții în regim săptămânal. Ar putea fi locul din care să începeți achiziția unui smartphone sau a oricărui alt gadget din oferta companiei sud-coreene. 

Samsung este cunoscut pentru promoțiile atractive rulate de-a lungul timpului, iar în vara lui 2021 mă aștept să găsim oferte din ce în ce mai bune pentru smartphone-urile din seria Galaxy S21, pe acolo veți da și de promoțiile de lansare în etapa de precomandă, dar și de combo-uri atractive (dispozitive din nișe diferite). 

Am tras o privire și în promoția Galaxy Week desfășuratră până pe 27 iunie veți găsi următoarele promoții:

  1. Samsung Galaxy S21 Ultra, Z Fold2 sau Z Flip 5G cu căștile Buds Pro în culoare violet (în prețul smartphone-ului sunt incluse și căștile);

S21 Ultra și Z Fold2 mi se pare a fi printre cele mai bune smartphone-uri în momentul actual, din ceea ce găsiți în țara noastră (S21 Ultra pe segmentul smartphone-urilor convenționale, iar Z Fold2 aproape că nu are rival pe segmetul de pliabile). 

Ies în evidență prin construcție, hardware fără compromis, rezultate bune la nivel de cameră foto și video, autonomie și un software cu multiple opțiuni de customizare. 

Căștile Buds Pro le-am testat de curând și ies în evidență prin anularea activă a zgomotului realizată foarte bine, prin bass-ul puternic, prin conexiunea facilă cu smartphone-ul, chiar și cu dispozitivele ce rulează Windows (au adus o aplicație dedicată ce o găsiți în Microsoft Store, funcție pe care nu am găsit-o la alte produse concurente). 

  1. Samsung Galaxy S21 / S21 Plus, S20 Fe sau Galaxy Note20 cu căștile Buds Live Mystic White (idem cu oferta de mai sus, în prețul telefonului vei primi și căștile respective). 

O să vorbesc de S20 Fe și Buds Live. Galaxy S20 FE impresionează prin raportul preț / specificații, un telefon ce iese în evidență printr-un hardware puternic și o cameră foto și video ce l-ar încadra fără probleme printre smartphone-urile premium. 

Căștile Buds Live sunt căștile mele de zi cu zi, aștept să aibă suport precum Buds Pro pentru Windows (în viitorul apropiat). Îmi place forma lor ce ajută ca și după mai multe ore de utilizare să nu te incomodeze, să nu te doară urechea cum se întâmplă cu alte dispozitive. Am alergat cu ele la sală și nu scapă, nici când alergi spre afară, spre exemplu. Mi se pare că este o direcție în care ar trebui să meargă în continuare, mă refer la design. Bineînțeles, au ANC și un bass de-a dreptul excelent. 

  1. Samsung Galaxy Tab S7 / S7 Plus sau Tab S6 Lite cu Book Cover oferit în prețul tabletei;

Dacă ești în căutarea unei tablete premium cu Android, Galaxy Tab S7 și S7 Plus mi se par a fi alegerea naturală. Nu au cine știe ce concurență în momentul de față. Ies în evidență prin Samsung DeX, prin ecrane de bună calitate, suport pentru stylus + software aferent, autonomie. Le găsiți recenziile pe aici și aici

  1. Accesorii cu 20% reducere când le puneți în coș;

Printre accesoriile cu reducere veți găsi bateria externă cu încărcare wireless, încărcătorul wireless pentru smartphone și ceas, husă Clear View cu S-Pen pebtru Galaxy S21 Ultra și chiar un gamepad bluetooth MOGA etc. De când folosesc Samsung, mereu am ales husele originale, mi se pare că sunt cele mai bune și am preferat să nu fac un compromis din acest punct de vedere. 

  1. Cumpără un televizor Samsung și primești ca bonus o tabletă Samsung Galaxy Tab A7 Lite;

Da. Sunt televizoare din segmentul premium, precum QLED 65Q700T, 65Q800T sau 75Q95T. Am testat un smart TV Samsung de curând, iar primele impresii le găsiți aici. Concluzia mi se pare a fi destul de simplă, experiență de utilizare la superlativ. 

În shop-ul Samsung găsiți și alte promoții, pentru electrocasnice (purificator de aer, mașină de spălat etc). Aș recomanda să trageți o privire pe acolo înainte de a cumpăra un dispozitiv Samsung. S-ar putea să prindeți o ofertă bună. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.