Smartphone

În această perioadă a anului avem destul de multe oferte interesante pe piaţa smarpthone-urilor deoarece mulţi români sunt în concediu, iar vânzările retailerilor offline şi online sunt în scădere. Dacă nu doriţi să aşteptaţi isteria de Black Friday, dar şi riscul de a nu apuca să achiziţionaţi device-ul mult dorit, luna august este poate cea mai bună perioadă să vă cumpăraţi un telefon cu discount considerabil.

În această mare de oferte, am selectat 5 dintre acestea care merită atenţia voastră.

Locul 5: Motorola Moto G –  de la 749 lei în oferta F64

Motorola Moto G este un smartphone ce nu iese foarte tare în evidenţă prin caracteristicile hardware. Acesta se remarcă mai mult prin prisma sistemului de operare Android, care rulează fluent şi pentru care Google garantează update-uri foarte rapide la următoarele versiuni.

Motorola-Moto-G-review-26-958x494

Locul 4: Huawei Ascend P7 –  1529 lei în oferta TelefonulTău.eu

Huawei Ascend P7 este un upgrade pentru hit-ul Ascend P6. Din punct de vedere al design-ului, cele două telefoane sunt identice, având aceeaşi personalitate bine definită. La nivel hardware, Ascend P7 este mai puternic, mai versat şi mai competitiv. Cu un preţ de achiziţie excelent, Huawei Ascend P7 poate deveni o alegere excelentă pentru cei ce sunt în căutarea unui smartphone elegant.

Huawei-Ascend-P7-1-630x420

Locul 3: Samsung Galaxy S4 – 1549 lei în oferta Online-tel.ro

Samsung Galaxy S4 cred că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cele mai vândute smartphone-uri din lume şi poate cel mai bun telefon lansat în anul 2013. Dacă la toate aceste informaţii adăugăm şi un preţ atractiv, reuşita este garantată.

Galaxy-S4-Gadget-160-630x290

Locul 2: LG Nexus 5 – 1329 lei în oferta Online-tel.ro

Nexus 5 este ultima redută a celor de la Google în lupta cu giganţii Samsung, Apple, HTC sau LG. Cu un display impresionant, componente hardware foarte puternice, dar mai ales sistemul de operare Android în stare pură, Nexus 5 este probabil cea mai bună ofertă din punct de vedere calitate-preţ existentă în acest top. Totuşi, nu l-am poziţionat pe primul loc datorită a două mari probleme: autonomia dezamăgitoare şi camera foto mediocră.

LG-Nexus-5-Gadget-141-630x420

Locul 1: LG G2  – 1449 lei în oferta Cel.ro

LG G2 este în acest moment telefonul ideal până în preţul de 1.500 lei. Se remarcă de ceilalţi contracandidaţi printr-un design inovator, formă compactă, display de cea mai bună calitate, hardware foarte puternic, autonomie excelentă, cameră foto bună şi preţ mai mult decât accesibil. Personal consider că acest device este cea mai buna alegere dacă sunteţi în căutarea unui smartphone.

LG-G2-Gadget-14-630x420

Dacă aţi mai găsit oferte de telefoane interesante în aceste zile le puteți posta în secţiunea de comentarii.