Am ales 7 oferte din portofoliul evoMAG. Prin listă și-au făcut loc mai multe produse interesante în opinia mea.

1. Carcase AQIRYS 👈🖱️

Căștile AQIRIS pornesc de la 101.99 lei

Sunt o sumedenie de carcase sub acest brand, iar cea mai scumpă carcasă are designul de mai sus și costă în jur de 753.99 lei. Modelul pe negru este puțin mai ieftin. Include panouri din sticlă securizată, controller ARGB și telecomandă, sistem de răcire cu 3 ventilatoare pe față, 2 pe spate și altele 2 opționale ce pot fi puse în partea superioară.

2. Căști JBL True Wireless 👈🖱️

Căști JBL cu preț modic

Sunt căști ieftine de la JBL ce ies în evidență printr-un design plăcut. Autonomia este de până la 5 ore, iar cu carcasa de încărcare se ajunge la 20 ore. Funcționează independent pentru cei interesați să folosească doar una dintre căști, iar astfel să obțină autonomie și mai bună.

3. Smartwatch Fitbit Versa 3 👈🖱️

Fitbit Versa 3 a fost anunțat înainte de achiziția companiei de către Google

Nu sunt neapărat un utilizator de Fitbit. Totuși, înțeleg că au o nișă de utilizatori ce le preferă produsele. Nu degeaba au fost achiziționați de către Google în 2021 pentru 2.1 miliarde dolari.

Fitbit Versa 3 are NFC și Wi-Fi, GPS integrat și autonomie de până la 6 zile.

4. Espressor Bosch 👈🖱️

Espressor Bosch Tassimo Style

Trebuie să recunosc că nu știam că un espressor poate fi așa de ieftin. Modelul de mai sus costă când scriu articoliul în jur de 160 lei. Are funcție de autocurățare și decalcifiere. Înțeleg din descriere că poate prepara peste 70 de băuturi.

5. Placă video Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti 👈🖱️

NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti – este lansată de puțin timp

Este o placă grafică ce abia ce a debutat și în țara noastră. Are 12 GB GDDR6X, 192-bit și frecvența procesorului este la 2625 MHz în boost. Apropo, este o placă grafică mare și trebuie să aveți o carcasă pe măsura spre a fi antamată.

6. Soundbar Samsung de 200W de tip 2.1 👈🖱️

Soundbar Samsung de tip 2.1

Are putere de 200W RMS, dispune și de un subwoofer wireless. Are în pachet un cablu optic și suport de prindere pe perete. Cel mai bun preț din istoricul de produs pe evoMAG a fost de 599 lei.

7. Samsung Galaxy S21 FE 👈🖱️

Samsung Galaxy S21 FE

Recenzia completă o găsiți aici. Acolo sunt punctele sale PRO și CONTRA etc.