Tablete

Sunt câteva magazine online care se mişcă repede în a aduce  cele mai noi telefoane şi tablete în ţara noastră. Poate că în viitorul apropiat se vor gândi să importe o tabletă care uimeşte prin grosimea redusă – Toshiba AT200 denumită în SUA – Excite X10.

Preţurile încep de la 530 dolari pentru modelul de 16 GB. Grosimea sa este de 7.7 mm. Ecranul este protejat de gorilla glass cu o rezoluţie de 1280×800 pixeli şi 16 milioane culori. Display-ul are un unghi de vizualizare de 179 grade. Rulează Android 3.2 HoneyComb. S-a menţionat şi faptul că ar primi Android 4.0 ICS în viitorul apropiat.

Preţul mi se pare destul de ridicat şi se bagă peste Asus Transformer Prime care uimeşte prin Tegra 3 şi un update mai rapid la Android ICS, prognozat a se desfăşura pe 12.01.2012.

Sursa: engadget.com

Categorii: tablete

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.