Notebook

La CES 2012 vor fi prezentate multe ultrabookuri cu o diagonală a ecranului de 14 inch. Unul dintre ele va fi de la Toshiba. Unitatea care a fost testată într-un scurt hands-on de către engadget este de pre-producţie şi nu se ştie mai nimic despre dotările sale hardware.

Nici măcar care va fi denumirea sa oficială, codul sub care va fi vândut. S-a spus că va costa sub 1.000 de dolari şi va ajunge la vânzare din luna iunie 2012. Legat de conectivitate se pare că dispune de USB 3.0, 2 porturi usb 2.o, Ethernet, HDMI, jack de 3.5 mm.

Sursa: engadget.com

Categorii: notebooktoshiba
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.