Software

Allview a anunţat lansarea aplicaţiei Touravi, o aplicație care va oferi utilizatorilor un ghid turistic complet, printr-un sistem care poate recunoaște imagini și poate livra mai departe informații despre acestea.

Principala funcție a aplicației Touravi este de a recunoaște obiectivele turistice și de a-ți povesti despre acestea în limba română. În plus, pentru a veni în ajutorul utilizatorilor, Touravi a fost dezvoltat astfel încât să îi poată îndruma spre alte puncte de interes din jurul acestuia, precum: restaurante, cafenele, hoteluri, alte obiective turistice din împrejurimi sau chiar și pe pagina web prin care utilizatorul are posibilitatea de a-și rezerva bilete sau de a avea toate informațiile necesare.

Allview a integrat funcția Text-To-Speech a asistentului vocal AVI în cadrul aplicației Touravi, aceasta fiind capabilă să citească informațiile primite despre imaginea identificată.

Pe lângă recunoașterea obiectivelor turistice, aplicația Touravi este capabilă să recunoască chiar și animale, păsări, plante și nu în ultimul rând, diferite tipuri de obiecte.

Noua aplicaţie Allview se va regăsi într-o fază Beta exclusiv pe Allview Soul X5 Pro şi va fi îmbunătăţită constant de către inginerii companiei. Touravi va putea fi testată începând cu 29 iunie, urmând ca într-un viitor nu foarte îndepărtat să fie disponibilă şi pe alte smartphone-uri Allview.

Categorii: allview-brands

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.